onsdag 20. september 2017

Såpedispenser marmor

Alt for hotellbadet - matter, håndtørkere og hygieneprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Vask deg med grønn gørr.


Såpenesen er praktisk og kul.

Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for. Såpedispenser marmor hvit med kobberpumpe.


Frittstående såpedispenser i sort marmor. Marmor er et naturprodukt og forskjell i farge og mønster kan forekomme. Såpepumpen fjernes enkelt før påfylling av håndsåpe, og passer like godt på kjøkkenet som på badet. Upolert og hvit marmor med avrundede former gir en organisk touch og fremtoning.


Vakker i sin enkelhet og kan kombineres med det meste.

Send oss en forespørsel. Nydelig såpedespenser i marmor fra House Doctor. Ta inn grønn marmor på badet med en såpedispenser. Det kan være alt som skal til for å tilføye det lille ekstra på badet.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Dispenseren har en hvit marmoroverflate og fine sølvdetaljer øverst. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.


Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. MAXBO Proff Butikker og åpningstider Leie av verktøy Kundeservice. Byggevarer i butikk og på nett! Tørkes av med fuktig klut. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Brett i marmor i unik design til oppbevaring på bad. Finnes både i nettbutikk og butikk. Vi har et stort utvalg i flere forskjellige farger, slik at du skal kunne finne riktig produkt.


Ethvert bad trenger tilbehør som står i stil til badet. Toalettrullholder, toalettbørste, håndkletørker, kroker, baderomsmatte, pedalbøtte, tannglass, såpedispenser , speil, dusjhyller, skittentøyskurv eller annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg