tirsdag 26. september 2017

Bildelist eik

Elegant og enkel bildelist fra danske Juncher. Med sin enkelhet og sitt minimalistiske utseende, så passer denne bildelisten inn i ethvert hjem. Den er fin å bruke på badet, kjøkkenet, kontoret, stuen, gangen og på barnerommet.


Obs: Har du først hengt opp ei bildehylle, får du sannsynligvis lyst på flere. Med bildehyller kan du nemlig vise frem flere bilder uten å bore enda flere hull i. Trillebor traller og annen oppbevaring med hjul.

Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Plasser fotografier, bilder eller bøker rett på hyllen.


Finnes i ulike lengder. Metro har knaggrekker, hatthyller, krakker, nøkkelskap, speil, bildelister, benker, konsollbord og enda noe mer! Kombiner de ulike løsningene etter ditt behov. Detaljer i sølvfarget metall.


Velg mellom hvitpigmentert eik , hvitmalt eller eik natur. Praktisk billedhylle i eik.

Meget solid og med fester på baksiden. Perfekt over TV eller sengen, men også fin i gangen og på barnerom. Kan også brukes til bøker og magasiner og akkurat dyp nok til et telysglass. Style den med ulike bøker, bilder og pynt. Sett bildene sammen til en collage på veggen, eller la de henge alene.


Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. De er perfekte å innrede med når du vil spare plass hjemme eller fylle en tom vegg. Confetti er en serie entremøbler med et stilrent og moderne design som passer inn i de fleste rom. Lekre og funksjonelle bildelister i eik med utallige bruksområder!


Vår pris 69- Leveringstid. Bruker en dyp bildelist. Det er også smart å velge en bildelist som faktisk tåler vekten av bildene og gjenstandene du ønsker å pynte den med. Nå unngår jeg at bildene ramler ned ved et hardt slag i veggen eller slamring med en dør.


Zitti vegghylle hyller Eik. Hvor mange gipsplater består den av? Bildelist Eik sjelden forbedret. Når du har alt du trenger måler du opp hvor hyllen skal henge og bruker et vater.


En liten helling på en rett bildelist kommer til å synes veldig godt, derfor er vateret din beste venn! Om du har valgt en bildelist laget av tre kan du enkelt skjule opphenget ved å bruke skruer med senket hode.

Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Vi gjør oppmerksom på at varen du bestiller ikke er på lager, men blir bestilt ved kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg