torsdag 7. september 2017

Babyrom inspo

Vi har også samlet sammen noen lekre kollajer med tips til fint interiør i alt fra duse rosafarger til lyseblå, grå, beige og hvit til ditt barnerom eller babyrom. Hvilken er din favoritt? Hvitt barnerom med lyseblå detaljer. Delikate og søte interiørdetaljer som enkelt kan byttes ut etterhvert som guttungen blir eldre. Name: Harper Location: Houston, Texas When we found out we were expecting, I was so excited to get started on the nursery.


Even before I knew if we were having a boy. Jeg tillater å bruke e-postadressen min og sende varsel om nye kommentarer og svar (du kan når som helst melde deg av). Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene. Whenever we have play dates, the ball pit is one of the most popular hangouts in the playroom.


Seriously the kids LOVE it! Nå er det ikke lenge til vi skal oppgradere rommet til lille (store) E, slik at det ikke er et babyrom lengre, men et barnerom. Vel, det er fortsatt en stund til enda, men det er hvertfall neste steg.


Jeg har allerede begynt å se på litt inspirasjon, og har forelsket meg helt i denne populære sklien samt en denne søte ballbingen. Earthy stil men med masse mønster -akkurat slik jeg elsker det nå. Vi skal også male om stuen og soverommet, og jeg kjenner at jeg kanskje går for lys stue og soverom, eller en tapet på soverommet. Barnerom Tekst: Fargerike 31. Opplev morsomme og solide barnemøbler til fordelaktige priser!


Vi har alt fra sprinkelsenger og dyner til leker og praktiske oppbevaringsløsninger. Ryggen mot veggen - Er mann p fra T nsberg som bor i Stavanger. Pappa til en herlig gutt p 2. H per kunne hjelpe eller inspirere noen mennesker.


Hoppekids, Bopita og mange fler. PROSJEKT BABYROM – 1. Tapeten ‘Cloud’ fra Ferm Living. På veggen til venstre skal vi montere finèrplater.


Her kommer en bitte liten oppdatering og noen bilder … Etter en effektiv helg, med verdens beste mamma og pappa som male- og tapetmester, kan vi straks ferdigstille prosjekt ‘ babyrom ’. Ullteppe med stjerner fra Kids Concept – disse teppene syns jeg er utrolig lekre og passer ypperlig på et babyrom ,. Velg fra vårt store sortiment av bilder på lerret i kategorien LERRETSBILDER. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Stadig flere blir rammet av astma- og allergiplager, og i Norge får hvert femte barn astma før de fyller år.


Jotun Sens kan skilte med å være den. Fargene på veggene hjemme påvirker både trivsel og humør. Hvis du skal male soverommet er det flere farger du bør vurdere, og også farger du helst.


Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg