mandag 18. september 2017

Liten rundpinne

Hos Hobbii finner du et kjempeutvalg av kvalitetsr strikkepinner. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Noen mener at det er lettere å bruke rundpinne enn strømpepinner (link), men rundpinne kan kun brukes hvis man strikker noe med en forholdsvis stor diameter.

Rundpinne nr i 80cm lengde laget av aluminium. Basic rundpinne - 80cm. Liten betyr her cm. Jeg vet det finnes slike små rundpinner fra andre produsenter, men har selv ikke prøvd andre. Pt rundpinner 20cm Pt rundpinner er veldig gode og solide pinner.


De er lette og har en god vaier som lett strekker seg ut. Pinnene er passe spisse og gode å strikke med. Har du noen gang tenkt på at du kan friske opp ett helt enkelt hårstrikk ved hjelp av en liten rundpinne og litt garn?


Vel, dette tanken hadde ikke slått meg før før jeg såg ett bilde av ei dame med ett slikt hårstrikk i håret.

Vi har et stort utvalg av rundpinner i forskjellige størrelser, både i lengde og diameter, alt etter formål. ADDI - Eksklusive rundpinner av Tysk kvalitet. Strikkefasthet masker på pinne = cm. Tynn Merinoull fra SandnesGarn (1 merinoull).


Jeg prøvde det, men fikk det ikke til, men jeg gjorde ikke akkurat sånn som i den videoen da. Laget med bambus pinner og metall tråd. Legg opp 1(132) m på liten rundpinne mm.


Slik måler du: BYSTMÅL Mål rundt kroppen over bystens kraftigste ste helst med BH på. MÅL UNDER BYSTEN Gjelder BH og måles runddt kroppen under bysten. Strikk en liten rundstrikket del med en rundpinne i stedet for settepinner.


Del maskene på midten og dra ut vaieren i mellom maskene. Skyv maskene til pinnespissene i hver side, pass på at maskene ikke blir vridd. Plukk opp masker på hver side langs med halsåpningen foran, og masker på hver siden langs halsåpningen bak, slik at du har masker på pinnen. Strikk rundt og rundt glattstrikk til det er strikket cm. Slipp ned fra pinnen annenhver maske omgangen rundt.


Fell de maskene som er igjen på pinnen. Dra i strikkingen slik at de løse maskene rakner helt ned. Lun Turtleneck er en cropped og vid genser strikket med trippel tråd mohair garn.

Den er lett på kroppen og henger pent, samtidig som den gir en god og lun varme. Halsen skal være tett om halsen, og står godt siden den brettes dobbelt og sys fast på innsiden. Det økes med raglanmasker nedover brystpartiet, og når raglanøkingen er ferdig deles armer og bol, og strikkes ferdig hver for seg. Halsen strikkes høyere bak, slik at halsåpningen blir avrundet foran. Halsens vrangbord strikkes på liten rundpinne.


Lett pinne som ikke knekker. Genseren har lite montering. Legg arbeidet til side og strikk et erme til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg