onsdag 6. september 2017

Jotun kalkmaling fargekart

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Stort utvalg av Kalk.


Jotun kalkmaling fargekart

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg.


Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge.


Nytt digitalt fargekart. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke. Det er trygge, velkjente LADY-farger som er spesielt utviklet for vegg. Se og bestill fargekartet her.


En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Se alle fargene fra Continental Living-temaet i vårt nye digitale LADY- fargekart her. Sofistikerte rosanyanser preger også paletten, farger som står nydelig til varme grønntoner og sarte valører i kitt og beige.


Jotun kalkmaling fargekart

Vakre kalkede vegger. Mange sier med begeistring at det GØY å male med kalkmalingen. Det er moro og endelig få utfolde seg lekent og kreativt med malerpenselen.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Fargekart med Lady minerals kalkmaling farge, og noen fargeråd for å lykkes med produktet. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften.


Bestill blant våre fargekart for innemiljø. Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer. For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Les tester og omtaler før du kjøper. Veggene får en velfortjent rolle i rommet,.


Jotun kalkmaling fargekart

Nå har nordmenn trykket de spesielle malingene med en helt særegen. Jotun Lady Minerals fargekart. Hvis det er glassfiberstrie kan du først grunne med et strøk Jotun Kvist- og sperregrunning, og så male ett strøk med Lady Pure Color i tilnærmet lik farge som du skal ha på kalkmalingen. Kalkmaling er begrep få hadde hørt om for noen år siden. Nye malingskvaliteter.


Vintro i svart-hvitt. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg