fredag 15. september 2017

Juleglass

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Sjekk ut Hadeland Glassverk Nettbutikk.


Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Vi hos glassoginterior.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Kun stk igjen og har igjen 4stk likør glass med to forskjellige nisse motiver. Kan sendes mot tillegg for porto. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.


Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.


En elegant borddekking med eksklusive glass gjør festen og middagen enda bedre. Her finner du blant annet krystallglass, slipte glass og glass med gullkant. Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker.


Det eldste glasset fra gammeldags jul! Normal bruksslitasje, ingen nagg. Jeg har mer i denne serien, se jul i butikkmenyen. Frakt med andre varer blir maks 1kr inntil 10kg.


Feil portopris ved kjøp av flere varer blir tilbakebetalt. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Det kommer årlig en ny kolleksjon med glass, blant annet vannglass, drammeglass, hotdrinkglass, skåler og julepynt. Jette Frölich, som er kjent for sine flotte papirklipp.


Holmegaards juleglass har du glede av i årevis - begynn å samle denne julen!

Her vises alle våre julevarer. Du kan sortere på merke eller produkttype i menyen under, i tillegg til at du kan sortere på prisgruppe. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris.


Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Best utvalg av glass på QXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg