onsdag 15. august 2018

Clas ohlson dab radio bil

Clas ohlson dab radio bil

Norges største innen bilstereo. Alt i bilunderholdning. Vi tilbyr DAB med kvalitet. Adaptere og integrerte løsninger. Kjøp i nettbutikken her! Handle i nettbutikken her! Finn Dab Radio Bil Clas Ohlson. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Clas ohlson dab radio bil

Bilstereoprodukter i kjent kvalitet. Vi veileder deg gjennom prosessen. God service og kvalitet. Stort utvalg bilstereo og tilbehør. Fra radioapparat til trendy DAB - radio.


Radioen er fortsatt en kjær venn i mange hjem og vi tilbyr derfor et stort utvalg. Velg mellom en litt enklere modell med DAB og mm-inngang eller en mer avansert med forvalg, klokke eller. Spill favorittmusikken din i bilen.


Clas ohlson dab radio bil

Hold hendene på rattet - Tiny Audio Cer utstyrt både med handsfree og Bluetooth. Du kan også lade enhetene dine via adapteren mens du kjører. Lytt til DAB - radio i bilen via DAB -mottaker med innebygd FM-sender, RDS og tydelig LCD-display. DAB -adapteren mottar DAB -sendinger og spiller dem gjennom det eksisterende musikkanlegget med FM- radioen i bilen. Enkel og rask installasjon.


Hos Clas Ohlson kan du alltid. Prøvde først lyd via FM-kanal, men ble små perioder med litt skurring, så skiftet til linjeutgangen (Aux) og det ble det fantastisk lyd i forhold til min gamle FM- radio. Aldri tegn til skurring og jeg syns musikken holdt CD-kvalitet.


Clas ohlson dab radio bil

Med et Dab -adapter i bilen åpner det seg en helt ny verden av radiokanaler. Hørselvern med Bluetooth og radio - lytt på musikk, radio etc. Passer utmerket når du klipper plenen, ved hobbyprosjekter, skogsarbeid etc. Justerbar hodebøyle og ekstra myke tetningsringer for maksimal komfort. Her får du et adapter som i de fleste bilene kan monteres skjult, betjenes med eksisterende radio og viser stasjonsnavnet i displayet.


Rett og slett genialt. Har bilen din en gammel FM- radio , kan en DAB -adapter være den letteste og billigste løsningen dersom du ønsker å høre på DAB - radio. Dette kan gi deg andre fordeler også, som strømming av musikk, handsfree og lading til mobilen. Sjekk hvilke adaptere som har dette, og hvilke som er best i test.


Spar penger - sammenlign pris før du kjøper noe nytt. Aktiv DAB -antenne for vindusmontering i bil. Antennen monteres på høyre side med selvheftende teip langs A-stolpen (mellom frontrute og siderute). Portable radio with FM and DAB receiver. Battery or mains operated.


Designradio med FM- og DAB -mottaker. Klokke med alarm, snooze og sleep-funksjon. USB-uttak til lading av telefonen. Kjøreturen blir uendelig mye bedre med skikkelig lyd.


Vi har gode løsninger. DAB -adaptere er ofte også utstyrt med en slik FM-sender, i tillegg til kabelforbindelse og eventuelt Bluetooth. Disse koster omtrent det samme som en FM-sender og en DAB - radio samlet, altså rundt en tusenlapp.


Du sparer altså ikke de store pengene på å kjøpe en frittstående FM-sender om du ikke har DAB - radio som kan brukes fra før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg