onsdag 8. august 2018

Gulvlakk med pigment

Search What Is A Pigment. Try MySimon and Save Time. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk , kvistlakk og universallakk. Kjøp på nett eller i butikk.

Er du i oppussingsmodus? Høsten er tida for å starte med blanke ark, og mange går høsten i møte med oppussingsplaner. Noen vil male vegger og tak.


Jeg har beiset gulvet mitt i en nøttefarge, og lagt vanntynnbar lakk over. Oljelakk til båtlakk og gulvlakk. Syreherdende lakk til møbler, paneler, parkett etc. Polyuretanlakk til parkett og andre gulvtyper. Polyesterlakk slitesterk lakk til møbler, men lite i bruk i Norge.


Epoksylakk til garasjegulv, vaskeromsgulv og til diverse utebruk.

Slipingen av gulvet gikk unna på en helg - lørdag og søndag (se artikkel her). Det var meningen at vi skulle beise gulvet nøttebrunt og så lakke oppå, men det. Det er mye sjel i tregulv, men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre. Med ny lakk kan et gammelt gulv se nytt og friskt ut.


Når du tørker av overskydsoljen skal du dra svaber eller klut godt nedpå treverket, oljen skal ligge igjen nedi. Så du har ikke gjort feil, men treverket er ikke motagelig. Hvis du nå har på et nytt strøk, blir desto mere pigment liggende oppå, så ingen løsning det. Betonglakk Enkomponent lakk på urethan.


Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Ved å bruke EPIFANES to-komponent polyuretane lakk vil du få en perfekt overflate.


Denne lakken gir en svært pen finish og en maksimal. I de fargede klarlakker brukes løselige organiske fargestoffer. Fyllstoffer som barytt, kaolin, kritt o. Dette sikrer at man arbeider raskt og unngår søl. Busten forblir rett ved bruk og også etter rengjøring.


Pigment pensler blir produsert på en måte som holder busten samlet og gir derfor en jevn påføring. Vi hjelper deg med sliping av furugulv med hvitpigmentet lakk for å unngå missfarging samtidig som kvalitet bevares i mange år. Rullen fordeler malingen godt på underlaget og legger igjen fyldig mengde.

Vevslengde på mm gjør rullen egnet til å gi en glatt overflate selv på noe ujevnt underlag. Passer også godt til terrasseolje og vannbasert gulvlakk. Pigment kvalitetsrulle i microfiber med lang vevslengde. Skal du lakkere gulvet stilles det ikke krav til nytt treverk, men det er alltid en fordel å starte med blanke flater.


Produktet gir et transparent, helmatt, lunt og dempet uttrykk – som fremmer treverkets naturlige utseende. Det bør være over grader i. Owatrol Olje kan oppnå bedre resultater på rustne overflater da den bruker rusten som pigment for å danne en beskyttende finish. For å gjøre malingen rusthemmende, blandes Owatrol Olje med maling.


For å bedre malingsutflyt, blandes 5- Owatrol Olje med maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg