mandag 27. august 2018

Figgjo serviser

Tallerkenserviser som passer perfekt til din bedrift - høy kvalitet og garanti. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Serviser - Alltid mange varianter.


A collection particularly suitable for buffet dining.

By Jærmuseet De første årene etter andre verdenskrig var preget av varemangel og stram økonomi. Det finnes mange fine gamle Figgjo-serviser i bruktbutikker, på nettet og loppemarkeder. Prisene varierer og noen deler oppnår høye priser. I årene framover vil sikkert de nyere servisene som Figgjo Front, Figgjo Dining og Figgjo Verde også være der.


Sjekk også Figgjogruppa, som driver kjøp og salg av Figgjo og Stavangerflint. Vi i Firkløveren elsker å inspirere rundt det dekkede bordet. Ikke bare med våre vakre serviser , glass og bestikk, men også med tips, oppskrifter og idéer som gjør livet litt herligere, hverdag som fest.


Barneservise kardemommeby fra Figgjo Flint fra Bevare meg vel!

Figgjo Krokus kopper, skåler og asjetter fra Design gjenbruk. Det er mest interessen for designet som gjør gamle norske serviser populære. Det går i bølger, men Figgjo har vært veldig i skuddet de siste årene. Det fantes over 1keramikkfabrikker i Norge etter andre verdenskrig, bare tre står igjen. Noen av industridesignerne laget mønstre som er populære fremdeles.


Gammelt Figgjo Flint fat Gi oss i dag vårt daglige brød fra Den var Fin. Stor fjøl- Folklore fra litteraten. Turi Design sukkerkrukke fra Melba. Kjøp festserviser, hverdagsservise eller barneservise hos Tilbords.


Du finner fine gaver til deg selv og andre i våre butikker og på nett. Vi har gratis frakt over. Etterhvert fikk Figgjo fajanse sitt eget fabrikkutsalg. Steintøykjelleren fortsatte da uten Figgjos produkter, men fikk med tiden et bredt og godt utvalg innen serviser , glass, kjøkken, bestikk og interiør varer.


Noen serviser foreligger det nå dokumentasjon på at er av henne, men det finnes ingen komplett oversikt. Foto: Stavangerflints arkiv ved Figgjo Museum. De beste kuppene finner du her.

Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Noir fra Magnor Glassverk. VELKOMMEN til FIGGJOFRUENE!


Her er du velkommen til å selge og kjøpe eller. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Cellbes på Internett og på postordre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg