tirsdag 7. august 2018

Olje tregulv hvit

Olje tregulv hvit

Til denne kvalitet er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Vi kom frem til at gulvolje av typen Hvit var det beste for oss. Fordelen med olje er at man får en ekte, matt og deilig overflate, og med hvitpigment i holder det nyslipte gulvet seg lyst og fint lenge. Med olje kan man også lettere reparere gulvet med fuktighet hvis det skulle komme riper eller hakk.


Lakk eller olje – det har vært det det store spørsmålet ved behandling av tregulv , møbler og paneler i våre boliger. Den største forskjellen mellom en olje og en lakk er at oljen trenger ned i treverket og beskytter det fra innsiden, mens lakken blir liggende på overflaten og beskytter utenifra. Transparent innfarging av gulvet som fremhever gulvets naturlige dybde og struktur.


TreStjerner Gulvolje er en høykvalitetsolje som kan blandes i mange farger. Naturell eller hvitpigmentert olje ? Mørke tresorter bør ha olje uten pigment. På lyse tresorter som f. Lyse gulv får oftest en hvitpigmentert olje som forsterker den lyse fargen, men også eik og bøk kan gjerne få en hvit olje.


Olje tregulv hvit

Spesielt egnet for gulv av heltre, parkett og kork. Og jeg har anbefalt lut også hvit olje , hvis du vil ha et kjempehvitt gulv. Når du vil ha drivved effekt på gulvet, er det nok best å bruke beis, med gulvmatt lakk på. Det er fordi oljen i seg selv er gul, så når du tar olje oppå, vil nok fargen gulne en del, men jeg har ikke prøvd dette,så litt usikker.


Den kombinerer alle de gode egenskapene fra både olje og lakk. Hardvoks- olje er basert på naturlig olje og voks. Mange tror ikke det er mulig å kombinere tregulv og gulvvarme - men der tar de feil!


Alle våre tregulv kan kombineres med gulvvarme så lenge temperaturen ikke overstiger grader. Tregulv og gulvvarme lar seg fint kombinere. Dette er også viktig å ta hensyn til når gulvet monteres. Et oljebehandlet gulv føles mykt. Produktet er transparent, slik at trefibrene forblir synlig.


Fås i fargeløs, hvit , lys grå, mørk grå, antikk eik og sort. Lut gir liten eller ingen beskyttelse, så gulvet bør behandles med fet såpe eller olje etter at det er lutet. Et lutet gulv kan males, men må først nøytraliseres med trerens. Bruk oljebasert lakk.


Olje tregulv hvit

Lut og lakk reagerer med hverandre og kan bli svært mørkt. Maskinpåføring: Rør oljen godt om før og etter bruk. Hell en passe mengde olje på gulvet og arbeid oljen ned i treet med hvit eller rør pad under polereingsmaskinen.


Fordel overskytende olje med maskin og tilfør hvis behov mere. Ved store flater bør arbeidet deles opp i mindre felt. For å holde tregulvet vakkert så lenge som mulig er det viktig å bruke gode produkter. Med olje fra leverandører som Osmo, Pallmann og Saicos er du sikret et godt resultat og et varig tregulv.


Olje tregulv hvit

Vi har dessuten ferdige standardfarger. Vedlikehold: Du kan til en viss grad påvirke fargene ved å bruke natursåpe hvit eller naturell. BOEN CASTLE EIK RUSTIKK BØRSTET HVIT OLJE.


Boen Castle Eik rustikk børstet hvit olje har en lys, men varm farge. Gulvet har et tøft fargespill og kvister som skaper en levende historie og gir en hyggelig og varm atmosfære i rommet. Et fint gulv kan forandre hele rommet og skape et harmonisk miljø. Fine tregulv passer til de fleste stiltyper og fremhever personligheten i rommet. Det er med andre ord kun kreativiteten som setter grenser.


Der er mange forskjellige muligheter innen tregulv når du skal velge utseende på ditt nye gulv. Det er enkelt å olje et gulv, og også å holde oljen vedlike med ­spesialsåpe og ny olje. Du kan fornye behandlingen på både et skadet felt og på hele ­gulvet uten å begynne forfra med rent tre. Olje - best i dybden. Vi bruker cookies for å kunne gi deg en så inspirerende opplevelse som mulig når du besøker hjemmesiden vår.


Les retningslinjene for bruk av personopplysninger. Herdet tre HITTARP er en enstavs-eikeoverflate med fasing på alle kanter for å forsterke plankefølelsen med overflaten. Overflaten er behandlet med en hardvoks olje.


Herdet tregulv er produsert med en ny patentert teknikk som gjør det mulig å herde treverk og dermed gjøre det mer slitesterkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg