onsdag 8. august 2018

Smarte ryddetips

Smarte ryddetips for familien Interiør Rett etter jul er det småkaotisk i mange hjeNye leker, klær og utstyr skal krangle seg på plass der det fra før av er trangt. Med disse ryddetipsene kan du legge grunnlaget for et ryddig soverom du enkelt klarer å holde ryddig. Fem smarte flyttetips. Sett en tidsplan og lag lister over oppgaver og alt som må gjøres. Kjøp inn godt med flytteesker, bobleplast, silkepapir, sprittusj og A4-ark i ulike farger.


Ryd kast og selg ting før du flytter, så slipper du å drasse med deg ting du ikke lenger trenger. Marker alle flytteeskene med A4-ark og sprittusj. I denne saken får du tips til hvordan du ved hjelp av smarte oppbevaringsløsninger får mer plass og et ryddigere hjem. Synnøve beskriver vasking av kredittkort og anbefaler å ha en lager av dobørster tilgjengelig. Hvis du har vanskelig for å kvitte deg med noe, forsøk å komme til bunns i hvorfor det er så viktig for deg.


Kanskje holder det bare å ta et bilde av det? Du kommer ikke til å angre på noe av det du har kastet. Skill mellom ting du trenger og ting du har lyst på.


Smarte ryddetips

Her vil jeg fylle på med masse inspirasjon og ryddetips til deg, slik at du får en enklere vei mot et hjem med harmoni. Av og til så er det bare en liten. Oppbevaring og ryddetips Smarte oppbevaringstips til gangen og boden Få en ryddig, praktisk og funksjonell gang og bod med disse tipsene.


Noen ryddetips å begynne med. Rydd først og fremst etter deg selv. Det er egentlig ikke så vanskelig, men helt klart noe mange sliter med i en travel hverdag. Her må du rett og slett ta deg sammen – ikke la rotet bygge seg opp.


Smarte ryddetips

Sørg for at alle tingene i hjemmet har en fast plass – og husk å sette det tilbake på plassen sin etter bruk. Lei av å ha rot overalt? Her er essensielle tips for et ryddig hjem!


Begynn alltid ryddeprosessen med å kvitte deg med ting: Kaste, gi bort, selge. Er du i tvil, så spør deg selv om tingen gir deg glede. Det tror jeg er grunnen til at jeg har samlet meg så mange triks til å. Ryddetips og klargjøring til boligfoto.


Smarte ryddetips

Det aller viktigste er at boligen er “fotoklar” ved fotografens ankomst. Med en gang fotografen ankommer eiendommen, starter fotograferingen. Skal klær arves av søsken, er det smart å benytte seg av blanke bokser med lokk.


Ytterklær kan gjennomgås på samme vis med de metodene. En vinterjakke som ikke har blitt brukt de to siste sesongene, kan du gi bort. Begrepet smarte løsninger i innredningen bruker man jo ofte om møbler som kan brukes til mer enn en ting, samtidig som det er plassbesparende.


Før du bruker penger på en supersmart hylleløsning ville jeg sett på det mest grunnleggende i et soverom, nemlig sengen, sier Klungsøyr. Småbarn viser en spontan glede over alt som skjer. Gleden over å gjøre hverdagslige sysler sammen med deg mister de imidlertid litt etter litt, så det kan være smart å begynne tidlig. Legg til rette med tørkekluter i barnevennlig størrelse, klesstativ i barnevennlig høyde.


Vis dem og vær tålmodig, sier hun. Lesernes beste ryddetips. I forbindelse med utlodning av boka Magisk opprydding spurte jeg om lesernes beste ryddetips. Smarte møbler for barn. Er huset svært uorganisert og rotete når du setter.


Smarte ryddetips

Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn. Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen!


En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg