fredag 24. august 2018

Vinstativ gulv

Vinstativ med plass til alt fra til flasker. Kan settes sammen i serier. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Gulv i alle fasonger og størrelser.


Vinskap, vinglass, vinstativ, korketrekkere, champagnesabler, vintønner, vinmøbler.

For vegg, bor gulv. Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller. Et vinstativ er ikke bare kjekt å ha vinflaskene i, men tar seg også godt ut på kjøkkenet. Gå for et i rustfritt stål og heng det på veggen eller sett det på ei hylle. Variantene våre i tre passer også i ei hylle.


TWC vinstativ for flasker, Dark Woo ferdig montert. Menzia er en type vinstativ som både kan henges på veggen og stilles på gulvet. De kommer i mange forskjellige farger og med en særlig eikelaminat.

Vi har vinstativ som gjør at vinflaskene blir en naturlig del av innredningen, eller som passer like fint i skapet eller på matbordet. Dersom du foretrekker at vinen står skjult kan du også finne et vinskap som passer til deg her. Våre vinstativ rommer alt fra til 1vinflasker. Legg til et klassisk og tidløst design så har du et vinstativ som aldri går av moten.


Så lenge gulvet ditt er plant kan du trygt stable de kvadratiske modulene oppå hverandre. I butikken vår har vi uten problemer benyttet fire moduler til å lage et vinstativ på totalt 2cm. Bredt utvalg av vinhyller og vinstativ i alle størrelser inkludert utbyggbare løsninger. Du kan se hvordan det ser ut på bildet ved. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


Leter du etter et flott vinstativ med stor kapasitet som kan bevare det elegante og svevende uttrykket finner du flere flotte visningsstativ i klar akryl fra Vino Art Design. Med disse elegante stativene kan du innrede en hel vinkjeller, og noen av modellene kommer med praktiske visningshyller hvor flaskene plasseres skråstilt. Merker: Sorter visning på : Navn.


Eller få full oversikt i boden med et stativ til tingene.

Velg mellom stativ i metall og tre, alt ettersom hva slags uttrykk du vil ha på oppbevaringsstativet. Pisa har en rekke vinstativ hvor flaskene ligger i “kurver” og som skal stå på en benk, bord eller på gulvet. Dette er en variant hvor de har montert de forkrommede stålkurvene på en skinne slik at det kan skrues opp på veggen. Jeg synes dette er en litt bedre løsning enn de variantene hvor flasken “henger” etter halsen, fordi.


Julehuset Skeidar Se mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg