torsdag 30. august 2018

Ramme til fotballdrakt

Ramme til fotballdrakt

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her. Som bakgrunn brukte jeg svart filt som jeg kjøpte i en tekstilforretning.


Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Alle vurderingene som må gjøres - fra valg av ramme , passepartout og glass, til plassering og oppheng - kan virke tidkrevende og vanskelig. Tar du med innrammingsobjektet til oss kan vi bidra med råd basert på års erfaring.


Innrammingen skreddersyr vi etter dine behov, enten du ønsker en enkel eller oppsiktsvekkende løsning. Her diskriminerer vi verken på klubb eller idrett når din drakt får den mest omsorgsfulle behandling i møtet med passepartout, glass og ramme. De vanligste innslagene er røde varianter med Standard Chartered eller Chevrolet på brystet, men det er langt fra de eneste som finner veien til Rammeverkstedet. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Når du skal bestille ramme etter egne mål finnes det mange ulike typer rammeverk å velge mellom i vårt sortiment. Her finnes noe for alle smaker og alle rom.


Eller passer det bedre med en sober sort eller en trendy hvit ramme ? Stilfull boksramme i marmorert tre med en dybde på hele 30mm. Det medfølger en distanselist, som gjør at du enkelt kan ramme inn andre ting enn bilder, som for eksempel en fotballdrakt. Dette gjør Elegant Box Brun til en ramme med mange muligheter.


Til rammen følger det også med en hvit passepartout. Løsningen består av mange deler og jobben er tidskrevende. Bordplaten er 5mm herdet glass som er tilpasset ønsket størrelse. Rammen består av stykk byggelister som er tilpasset i lengden og laget rammer av.


Disse to rammene er så satt sammen i høyden. Noen som har noen idé om hvordan man går frem? Kan dem som rammer inn vanlige bilder gjøre sånt også? Alu ramme med fin dybde for å montere inn drakt.


Vi gjør oppmerksom på at vi har en produksjonstid på ca arbeidsdager på denne. Prisen er inkl frakt. Om man ønsker drakt innmontert i rammen kan dette gjøres mot avtalt pristillegg på kr. Kjøp Barcelona Messi Signert Trøye m. Rask levering og problemfri retur. Det kan for eksempel være favorittspillerens fotballdrakt , dåpskjolen, LP-samlingen fra favorittbandet, et par barnesko eller noe annet som bare blir liggende i en skuff.


Hvorfor ikke forevige det i en ramme ? Rammelist kan brukes til så mangt og det meste er mulig - vi hjelper deg å ramme inn det du er glad i! Mens han var der fikk mor telefon av en venninne som hadde to billetter til showkampen som Zucca arrangerte i DnB arena samme kvel og som lurte på om Sindre ville ha disse. Han hadde med seg Rangers-drakten sin på showkampen, og fikk den signert av Zucca selv. Den måtte også i glass og ramme , sammen med de signerte bildene. La oss få ramme inn ditt kjæreste minne.


Bare fantasien setter grenser for hva som kan. Har du et gammelt minne du veldig gjerne skulle tatt vare på, et minne du heller vil ha framme på veggen istedet for nedpakket i en skuff? En gammel fiolin, en barnesko, en barnebunad eller oldefars pipe en fotballdrakt med dine favorittspilleres signaturer på? Hva med å ramme det inn? Og hva med noe noe spesielt?


Prøv vår livetjeneste. Vi har laget en livetjeneste hvor du kan følge alle kamper (fra år og opp) og se alle hendelser mens kampene spilles. Vare - Velg vare - 3D-printer After shave Air-softgun Akebrett Almanakk Ambulanse Ansiktskrem Apple-tv Armbrøst Armbånd Asjett ATV Avis Babybjørn Babycall Babyklær (t.o.m. str. 86) Babyutstyr Badebukse Badedrakt Badekar Baderomsinteriør Badeshorts Badetøy Badmintonracket Badmintonutstyr Bag Ball Ballerinasko Ballettsko Ballkjole Balsam. Det er 50–slik det alltid er i finaler.


Vi må spille godt og forsøke å vinne. For meg er fotball ganske enkelt. Du må forstå hvor motstanderen kan ramme deg og kontrollere det.


Og når du har ballen må du ramme motstanderen med din fotball, sier Zidane.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg