tirsdag 21. august 2018

Hvilke farger passer til brunt interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør ? Vi stilte spørsmålet til Kine Angelo som er både interiørarkitekt og fargeforsker ved NTNU i Trondheim. Farger som passer deg.


TRENDFARGER: De brune trendfargene er gyllen brune og har mer rødhet i seg enn det vi tidligere har tenkt på som brunt. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Mange kan synes det er vanskelig, men et enkelt triks er at hvis du har et bilde eller et maleri som har veldig mye farge i seg - så kan du trekke farger ut fra det.


Så vil maleriet samle interiøret. IDIOTSIKKERT TRIKS: Vanskelig å vite hvilke farger som passer. Den brune sofaen som før var kjedelig mot den hvite veggen, får en helt. Se hvilke tabber du bør unngå og hva du bør ta hensyn til.


Hvilke farger passer til brunt interiør

Det er en myte at alle farger passer til Egghvit og Bomull. Hvite farger har ganske enkelt makt i interiøret , – enten vi liker det eller ei. Brunt er som regel rødt, blandet med okergult og svart. Beige er gjerne tilsatt mer hvitt. Dette er jordnære farger , som for mange kan virke kjedelige og intetsigende.


Likevel signaliserer brunt trygghet og stabilitet, varme og velgjørenhet. Det finnes også mange nyanser av brunt , alt fra mørke og dype toner til lyse og delikate varianter. Jeg synes det er tull å male om hjemme hele tiden. Har en sofa i brunt skinn. Nå står vi helt fast på hvilke farger som passer godt sammen med brunt.


Hvilke farger passer til brunt interiør

Tenker da på gardiner, tepper, puter osv. Eik har jo en gul tone, som vil gi varme til en kjølig gråtone. Så her blir det viktig å passe på at balansen blir rett for å oppnå den effekten man vil.


Wie påpeker også at mørke gulv kan trenge lyse vegger for ikke bli for tungt. Er gulvene mørke, og du maler lysere farger på vegger og tak, virker rommet åpnere og luftigere. Hvilke er de vanskeligste fargene? Overraskende nok kan beige, hvitt eller grått være vanskelig å lykkes med. Det er lett å skape interiører som ser fine ut, men det er langt vanskeligere å skape lunhet, hygge og atmosfære.


Hvilke farger passer til brunt interiør

Ergo er gylne farger ofte vakre til gylne treverk, og gylne farger kan være så mangt. Foreløpig klassiske monokromatiske ensembler er ikke slik at det. Vi har ikke et fnugg av interiørgener verken jeg eller mannen, og vet ikke helt. Synes du brunt og grått passer sammen.


Passer grått, hvitt, blått, beige. Dere som er god på farger og interiør og slikt innlegg 17. Flere resultater fra forum. Interiør : Slik kan du finne hvilke farger som passer hjemme hos deg.


Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større. En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen! Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante, forteller fargeeksperten i Jotun, Klæboe Mørkve.


Gray blir ofte brukt til å dekorere både hjem og garderober, fordi denne fargen har en rustikk, men polert appell. Gray er en nøytral farge , så mange pastell og mørke farger match med grått. Bruken er avgjørende.


Brunt , grønt og blått minner om naturen og er avslappende. Det kan komme av at fargen på kjolen rett og slett ikke er fargen som passer best til deg. Dagny Thurmann-Moe, fargeekspert bak Dagnyfargestudio. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull.


Washed Linen er nydelig til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg