tirsdag 28. august 2018

Gustaviansk blå

Gustaviansk blå er en kjempefin farge, men den er ganske mye mørkere. Jeg ville bare brukt den på et barnerom hvis det var veldig godt opplyst. En venninne har den fargen på kjøkkenet - nydelig, men gir et annet inntrykk siden den er mørkere og liksom har et mer historisk preg.


En gråaktig blå tone. Produkttype: Textures.

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger. En klassisk blå favoritt gjennom mange år. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Jeg skal male et par vegger i stuen, og ønsker en gråblå (mest grå) farge. Select another country for your data sheet. Syns den er nydelig og håper den blir like fin som den ser ut.

Kommer til og kombinere med hvitmalt panel og vindu. Har hatt dilla på dus blå den siste tiden,kanskje det er for at jeg har en guttebebis i magen. Vi elsker fargene san sjøgløtt og sjøsmarag og de passer så utrolig fint sammen. Se også på den gustavianske blå der, er ikke den nydelig?


Lisbeth peker bort på veggen, og alle sukker seg enig. På utsiden av kontoret står en liten collage med forskjellige Lady Now-farger. Se på denne støvrosa. Se tekst under bilde. Meget god og sitte i,.


På hedersplass midt på bordet, står en bryllupsgave fra gode venner, og løperen er hjemmevevd i svensk lin, kjøpt under en ferietur i fjor sommer! Suppeterrinen er i Blå Bayreuth fra tyske Bavaria, et porselensservise som gikk ut av produksjon for noen få år siden, og som vi er så heldige å ha både i frokost-, middag- og kaffeservise. Det holdt med to strøk. Få tips til fornyelse av stue, kjøkken, soverom og barnerom. Her må jo gjestene bare føle seg velkomne:-) Jeeg har brukt gustaviansk blått i et soverom en gang, og kommer nok.


Stolen har jeg malt i fargen gustaviansk blå og deretter pusset jeg kjapt over alle kanter med sandpapir for å få et slitt uttrykk. Farger bør prøvemales der du skal ha dem.

Da får du rett bilde av hvordan fargen blir. Bestill prøvebokser med farge og få gratis frakt på neste kjøp. Tenker å male den ene veggen på barnerommet i den fargen. Den er lyseblå, men ikke for baby blå. Spannet har ikke vært åpnet.


Arden er en modul basert sofa som kan tilpasses kundens behov. Den finnes i et stort utvalg farger og kvaliteter. Shadow er vevd med en teknikk som gir tekstilet en. Vi malte med den i helmatt på soverommet vårt da vi bygde for ni år siden. Mål: B:x D:x H:cm.


Modellen som vist er standar men du kan også velge din egen utførelse på designet og farger på stol og stoff på spesialbestilling. Den Årlige Nyttårsfesten på BLÅ ! Event informasjon 20. På dette bildet vist med blå hjørneglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg