mandag 20. august 2018

En hylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Hvilken hylle passer ditt behov?


Få inspirasjon og se gode hylle -løsninger her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Hyller Direkte fra Lager.


Ei hylle kan fortelle mye om deg. Er du et ordensmenneske med en hylleenhet full av praktiske innsatser? Eller skjuler du rotet i en plasseffektiv arbeidshest i stål med skuffer?


Enten du liker å vise frem eller skjule tingene dine (eller begge deler), har vi en hylleenhet som fungerer for deg.

Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.


Handle enkelt online hos ellos. Hvis du liker skandinavisk minimalisme kan du med fordel velge en vegghengt hylle – designets kjølige diskresjon gjør at ting trer tydelig frem på veggen og dermed setter et markant preg på innredningen. Vis frem ditt personlige bibliotek. Er du typen som ikke klarer å kvitte deg med en bok når først du har lest den? Har du en CD-samling som du vil vise frem, da har vi CD- hylle som kan romme den gode musikken.


Husk å feste bokhylla og andre møbler til veggen slik at de ikke velter. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle.


Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. Betydningen av hylle. Norsk oversettelse av hylle.


Oversettelser av hylle. Informasjon om hylle i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

Han har lagt idretten på. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp hylle i ordboka. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Det er et praktisk oppbevaringsrom, men kan også tjene som et møbel der du plasserer diverse planter eller ornamenter.


Jeg la hatten på hylla. Sauen satt fast på ei hylle. Svært solid hylle for deg som har ekstra tunge ting på lager! Kraftig ramme i stålprofil med fem flyttbare hylleplater i MDF.


Enkel og rask montering! Benna er en byggbar hylleserie med ubegrensede muligheter. Det stilfulle, nordiske designet gjør at møbelserien passer i de fleste kontormiljøer. Her velger du hvilken høyde og farge din hylle skal ha.


Trygg E-handel med dagers angrerett. Med dette systemet kan du bygge opp din egen hylle - og arbeidsbenkløsning. Hver reol er utstyrt med fire stolper og perforeringer slik at hylleplatene kan plasseres slik du selv ønsker. Rask levering og personlig service.


Vi fant 1synonymer til ordet hylle som du kan bruke til å løse kryssordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg