tirsdag 28. august 2018

Elvang horizon pledd

Rimelige pledd til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Elvang - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Pledd - Alltid mange varianter. Der ble de kjent med alpakkaen og dens betydning som husdyr gjennom flere tusen år.


De kjøpte med seg noen pledd vevd av den myke alpakkaullen, og hjemme i Danmark ble familie og venner svært begeistret for de myke, varme og elegante pleddene. Et deilig pledd l aget av alpakkaull, saueull, og mikrofiber. Ved et besøk på et lokalt marked oppdaget de alpakkaullen og forelsket seg i dens mykhet, eleganse og varme.


De tok med seg noen tepper hjem til Danmark og det tok ikke lang tid før forretningsideen vokste frem. Les tester og omtaler før du kjøper. Horizon er en ekte hyllest til vevekunsten.


Alpakkafibre er bløte, slites. Special Price kr 9725. Hvor himmel og hav møtes. En ekte hyllest til vevekunsten. Ullpleddet laget av alpakkaull, saueull, og mikrofiber.


Merket kombinierer skandinavisk design og Perus eksklusive tekstiler, med fokus på etisk handel. En nærmest flydende overgang som fascinerer og tryllebinder. Med alpakkaens mykhet blir dette pleddet en uunværlig del av hjemmet. Handle enkelt online hos ellos.


Kolleksjonene HORIZON , MANHATTAN og CLASSIC er produsert i alpakka ull, saueull og microfiber (som forhindrer nupping). Alle puter og pledd er produsert i Peru mens innerputene er produsert i Danmark. Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! Visjonen var å forene skandinavisk design med alpakkagarnet fra Peru, og gjennom dette hjelpe den fattige region, hvor deres visjon oppsto.


Sortimentet består av puter og pledd i elegant alpakkaull som har lang levetid og tåler den daglige bruk. Plaiden er både smuk, når den er foldet sammen og når den ligger henslængt henover sofa eller seng. Dette gjør at pleddet er lett, slitesterkt og varmere enn andre naturfibre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg