tirsdag 21. august 2018

Sneglekant

Sneglekant

Laget i galvanisert plate og kommer i fire deler. Metallkant som skrus fast i kanten på. Sneglekant for pallekarm 120×cm. Vennligst velg butikk for å se pris.


Sneglekant

Smart metallkant som enkelt skrus fast på kanten av pallekarmen. Holder sneglene unna plantene, miljøvennlig. Passer til liten pallekarm på 60xcm. Du kikker på tagg: sneglekant. En grense for det gode.


Slik lykkes du med planting i plantekasser og pallekarmer. Lag selv sneglekant til høybedet. Det tradisjonelle høybedet løfter opp plantene dine i en god arbeidshøyde, men dette høybedet kan mye mer enn det: De skrå.


Plantekasser med alt tilbehør du trenger for å lykkes med dyrking i hagen eller på balkongen. Velg mellom plantekasse i svart eller naturlig tre. Komplettere med lokk, sneglekant og fiberduk for å gi plantene dine best mulig forutsetninger. Undgå snegle i haven! Hos Lyngeshop fører vi et bredt udvalg af funktionelle sneglehegn, som holder sneglene ude af haven.


Kanten sørger for at sneglene holdes borte fra plantene. Praktisk sneglekant till plantekasse. Dekker hele kanten på plantekassen. Samtidig er de skrå sider fantastisk gode at arbejde ve fordi man kan komme helt ind til bedets kant.


Og så er det nemt at bygge. Svampebob beste året noensinne: Den gigantiske malings-boblen. Den orginale som faktisk funker! Se opp for billige kopier som er for korte og ikke funker. Vedlikeholdsfri sneglekant som beskytter mot at snegler kommer inn i pallekarm.


Du kommer IKKE til å få flere brunsnegler selv om du graver ned bokashi i jorden. Men du har kanskje noen allerede? Slik lagde vi sneglebarriere av hønsenetting.


Sneglekant

Har sneglekant rundt pallekarmen, og jeg tror det funker. Det hadde jo ikke jeg tenkt på nei. Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44.


Det er enkelt å bygge en enkel sneglekant på høybedet som holder sneglene ute. Dermed er du sikker på at den flotte, grønne salaten som pryder høybedet ditt ikke ender som kveldsmat til de forhatte sneglene. Se byggeveiledningen: Lag en sneglekant til høybedet selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg