onsdag 22. august 2018

Fargevalg innendørs

Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Fargesetting innvendig, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Det er på tide å pusse opp hjemme – men skal du gå for nøytrale vegger i hvitt eller grått, eller er det på tide å introdusere litt blått, grønt. Nå blir det enklere sette farge på veggene! Med nye farger på Smartpanel MDF-plater, kan du nå få helhet og harmoni også ved bruk av flere farger i boligen.


Du blir fort ferdig, og risikerer ikke å trå feil ved fargevalg : innenfor hver palett er alle farger avstemt mot hverandre. Ta en titt i vårt hyttemagasin og la deg inspirere av gode råd og tips om produkter og fargevalg på hytta! Både når det kommer til arkitektur og fargevalg. Det rir en nordisk bølge over store deler av verden nå.


Fargevalg innendørs

Men hva blir de mest populære fargene på nordmenns vegger i år, da? Det kommer til å være veldig mange blåtoner hentet fra havet. Vi ser også en dreining mot farger inspirert av kornåkeren.


Adele Kløve er interiørarkitekt MNIL, driver Plan A og jobber med arkitektur- og interiørprosjektering for næringsliv og bolig. Hun har lang fartstid fra arkitektbransjen og deler sine beste tips med deg. Adele er glødende engasjert i sitt fag, full av gode idéer til alt fra fargevalg til praktiske og kreative løsninger i hjemmet. De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker. Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl.


Fargevalg innendørs

Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større. Vi skal straks begynne å pusse opp et helt hus. Fargevalg innendørs : Hvilke farger er dere mest fornøyd med?


Varme, kalle, mørke og lyse. Ulike farger på ulike typer av flater påvirker mer enn man tror. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Innendørs på hytter i skog og fjell velger man klokt med brune og grå farger.


Ved sjøen kan du med fordel gå for de lyserefargene. Det er en kjølig fargeskala som gjør seg gjeldende her. Gråfarger er veldig populært. Hvit er en klassiker ved sjøen.


Ellers kan vi anbefale farger som Frostrøyk og Kontur. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Fargevalg innendørs

Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg