onsdag 15. august 2018

Sengtepper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her!

Kjøp sengetepper hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Du kan raskt forandre følelsen i rommet ved å bytte ut det gamle sengeteppet med et nytt teppe i en annen farge eller materiale. Nedenfor finner du vårt store utvalg sengetepper i ulike farger, stoffer og mønstre.

Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Sett kronen på verket på sengen med et flott sengeteppe!


Finn ditt nye sengeteppe på IKEA. Velg blant sengetepper i ulike modeller, farger og mønster. Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Handle trygt på jotex.


Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft! Det er en rask og rimelig måte å få nye farger inn på soverommet, og å endre stil mellom de ulike sesongene. Samtidig beskytter sengeteppene mot støv og smuss. Hos Rusta finner du flere flotte alternativ i ulike stiler, størrelser og farger. Blanda gjerne tekstiler med ulike strukturer for en innbydende atmosfære i soverommet.


Kaster du et sengeteppe henover sengetøyet, ser det straks mer ordentlig og ryddig ut. Legger til du så også et par lekre, myke puter oppå til pynt, så har du et samlingspunkt i rommet som fungerer virkelig fint. På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Forny soverommet med et sengeteppe i favoritt fargen din og finne puter som passer til. Et vakkert pledd over en gammel lenestol, for eksempel, kan forandre rommet mer enn du tror.


Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Sengeteppe Cosy Curry 220x270. I tillegg til å gjøre rommet koseligere, pynter de opp med nye farger og teksturer. Butikken som leverer og monterer gardiner, gardinoppheng og solskjerming.


Flotte sengetepper i råhvit og antrasittgrå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg