mandag 27. august 2018

Herdins forhandlere

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Velg temperatur etter vaskeråd: 3 eller grader.


Herdins forhandlere

Egenskaper Tekstilfarge for vaskeekte innfarging av bomull, lin og viskose ved 3 eller grader. Rekker til ca 5g tørre tekstiler. Herdins Textile Colour salt selges. Beregn 3-kg maskinkapasitet. Store overflater kan være vanskelige å få jevne.


For at du skal rekke å fordele beisen jevnt før den tørker, må du arbeide systematisk med godt verktøy. Påfør rikelig med beis i lengderetningen og tørk bort overflødig beis med en svamp eller klut som ikke loer. Spennende interiørbeis med vannløselig fargestoff i pulverform som trenger inn i treet og gir en transparent farge. Fås tilpasset ulike treslag. Vi har innemaling og sparkel til alle behov.


Grunning, gulvlakk, veggmaling, innendørsbeis og mer til. Hedins fuktstopp eller controll betongtett? Passer der det stilles høye krav til gjengivelse av ådring og struktur.


Fargehandlere Kjøkkenredskaper Forhandlere av badstuer og ovner Garasjeutleie Energiforsyning Øvrig plantedyrking. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Utmerket til utemøbler, ytterdører, altangulv og utvendig tre på båter.


Herdins forhandlere

En liter holder til ca 10m² på ubehandlet tre. HERDINS OLJEBEIS BRUN 275ML Oljebasert beisløsning for store og små overflater med nytt eller renslipt tre. Den forebygger og bremser gulning. Gammelt og gulnet panel får en vakker lys og silkematt overflate. Fargehandlere Kjøkkenredskaper Forhandlere av badstuer og ovner Garasjeutleie Energiforsyning Øvrig plantedyrking Teppebutikker Tapet og gulvbelegg Planteskoler Planteproduksjon Parafin og fyringsolje - Leverandører Ovner og ildsteder Nøkkelservice Møbler og innredningsutstyr - Postordre Møbelsnekkere Møbelrestaurering Møbel- og.


Her finner du alle medlemmene i Byggmakker. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Osmo hardvoksolje er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser. Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate.


Vi er en grossist, og de fleste fargehandlere og byggevarekjeder lagerfører eller kan bestille våre produkter. Ta kontakt med din nærmeste forhandler. Har du glemt passordet ditt?


Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. DYLON stoffarger gir deg et stort spekter av muligheter med farger, - enten du ønsker å friske opp garderoben, gi nytt liv til en gammel kjole, eller legge til.


Herdins forhandlere

MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Du kan finne alt fra elkomponenter og ventilasjon til vinduer, takpaneler, arbeidsverktøy og klær hos oss. Kjøp på nett eller i butikk. Er ute etter en diffusjonsåpen beis eller maling siden det er betongvegger som kles.


Har gravd og spurt endel, men ikke lett å finne gode svar fra forhandlere på dette. Over 3store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen har verdenspremiere. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.


Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg