tirsdag 14. august 2018

Hängstol med ställning

Hängstol med ställning. Inga möjligheter till upphängning i bjälke, träd eller tak? Ett set med en hängstol och ett passande stativ är inte bara.


Det innebär dessutom att du kan ha din hängstol på den plats du föredrar – inomhus, på lägenhetens balkong eller på terrassen vid villan. Så vilken sorts hängfåtölj är du sugen på?

Här finns hängstol i rotting, med ställning och hängstol med medföljande upphängningsanordning för tak. I en hängstol sitter du bekvämt och ändå upprätt. Vi har många olika modeller av hängstolar.


En del är gjorda i tyg och påminner mycket om en hängmatta, medan andra är en hängstol med ställning. En hängstol med stativ är väldigt praktisk eftersom du inte behöver sätta upp gungan i exempelvis ett träd eller något annat. Ställbar Babysitter med Nalle Puh motiv.


Kan fällas från helt plan liggställning till sittande ställning.

Gungbar, handtag så att du enkelt kan bära den med dig. En stadig hängstol med stativ, eller en hängstol med ställning ? Med bekväma hängfotöljer och vilostolar i olika designer, storlekar och stilar så finns något för alla smaker och behov. Det finns fördelar med alla sorters hängstolar, och faktum är att en hängstol som känns helt rätt ökar trivseln och kan höja stilfaktorn i hela. Amazonas tillverkar hängstolar och hängmattor av högsta kvalitet. BUAHUAS har ett brett sortiment utav hängstolar och hängsoffor i många olika utföranden och färger.


I vår sköna hängstol , kan du njuta i skuggen en varm sommardag eller en underbar kväll under stjärnorna i din trädgård. För utomhus har vi vädertåliga modeller i EllTex, men om du föredrar naturligt material finns det även bomull och ekologisk bomull. Vi erbjuder även olika ställningar för din nya hänggunga. En ställning är inte bara en bra lösning om man inte har trä den ger dig även mycket flexibilitet.


HAMACAs metallställningar är lätta att montera tack vare tekniken där du ”klickar i” delarna utan att behöva verktyg. En hängmatteställning blir en lätt lösning när du inte har något träd eller fästpunkt att hänga upp din hängmatta eller hängstol från. De böjda träställningarna ser riktigt läckra ut i din trädgård.


Du kan placera den i din trädgår på din terass, balkong eller till och med i ditt vardagsrum. Spara i ny önskelista.

Extrastor för upp till personer. Köp en hängstol med hemleverans. Köp din nya hängstol online hos oss på bygghemma.


Här finns flera modeller att välja på och du kommer hitta en till bättre pris som passar dig. Se till att få ut det mesta av din uteplats med en bekväm och stilren hängstol i diskreta naturfärger. Drick morgonkaffet med stil under sommarens varma. Denna klassiska hängstol är en idealisk möbel för dig som söker avslappning och ro. Vichy hänggunga i svartlackat stativ med gunga i grå konstrotting.


Caribeña Aqua Blue-Klassisk singel hängmatta i bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg