torsdag 9. august 2018

Jotun lady pure color tørketid

LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. JOTUN Grunning for tapet. Påføres fyldig og jevnt.


På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Se interiørarkitektens respons når hun fikk testet den nye malingen. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs, 9L,. God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Mal veggene med en matt eller silkematt maling, og bruk blankere maling på dører, listverk og vinduer. Kontrasten mellom matte og blankere flater gir en sart eleganse. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Zoek en Vergelijk Pure With online. Bespaar nu met GigaGunstig!


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Pure. Voor 23:bestel is morgen thuis! Betaal zoals je wilt. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Den gir en unik, vakker fargeopplevelse og den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere. Veggmalingen gir et perfekt sluttresultat, i tillegg er den enkel å rulle og den tørker fort. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Glansgraden supermatt er en stilig og moderne look. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk.


Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Lady veggmaling fra Jotun er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Lady Pure Nature Interiørbeis Matt er en vanntynnet oljebeis til innvendig bruk.


Gir treverket en matt, transparent fargetone som fremhever. En helmatt akrylmaling til vegg. Med Jotun SENS får du ikke bare vakre farger, men du kan også være helt trygg på at det er. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din.


Vårt mål er at fargekartet også skal være en praktisk guide, og et unikt verktøy, når det kommer til å skape et ekte hjem, sier Lisbeth Larsen, som oppfordrer deg til å velge farger som gjenspeiler din personlighet og forteller din historie. Prøv nyheten Jotun ColourDesign. Malingen som tryller bort ujevn strietapet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg