onsdag 29. august 2018

Meguiars bilshampo

Meguiars bilshampo

U mag altijd gratis omruilen. Winparts garandeert een goede pasvorm. Groot assortiment Meguiars. Veilig en vertrouwd betalen, ook achteraf met AfterPay. Altijd snel geleverd!


Meguiars bilshampo

Nu bestellen, morgen in huis! Snel schone en streepvrije ruiten. Nu extra voordelig schone banden. Bestel nu, direct leverbaar! Produkter av høy kvalitet tilpasset norske forhold.


Våre produkter holder høyeste kvalitet og er spesielt tilpasset norske forhold. Meguiars Ultimate WashWax er en bilshampo som inneholder voks som gir lakken ekstra beskyttelse og glans. En kombinasjon av karnaubavoks og syntetiske polymer gir bra beskyttelse og glans! Stor flaske men ikke så konsentrert middel.


Meguiars bilshampo

Bruk derfor litt ekstra mengde med dette produktet. Gir en beskyttende effekt og god glans. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Effektive bilshampo som dekker dine vaskebehov. Meguiars hybrid-blanding av Premium carnuba voks og syntetiske polymerer gir beskyttelse og glans når du vasker. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette.


Her finnes produkter som løser alle problemene som nevnes ovenfor, og som hjelper deg med å få bilen skinnende ren. Med riktige vaskeprodukter blir jobben mye enklere. Bilshampo også kalt bilsåpe , hva er best? Det har ikke vært lett i denne testen. Alt i alt er forskjellige merker av såper blitt testet opp i mot hverandre.


Flere av såpene har veldig like egenskaper og det har i flere tilfeller vært god følelsen som har avgjort veien videre og resultat. Sommertid er tiden da flest nordmenn vasker bilen jevnlig, men vet du hvilken bilshampo du skal velge? Det er to hovedtyper innen bilshampo om vi ser stort og grovt på det i denne sammenhengen. Den ene typen er som navnet tilsier, en ren såpe. Det finnes et hav å velge mellom, derfor snakket vi med Bjørn-Aage Bredal hos Bilpleiekongen for å høre hvilken shampo han foretrekker til sommervask av bilen.


Den andre typen er bildes svar på flasshampen, altså minst to funksjoner i ett. Her er det som oftest snakk om såpe og voks. Vi produserer rengjøringsmidler tilpasset biler i nordiske forhold. Je krijgt altijd een goed passend kwaliteitsproduct.


Lagerstatus webbshop. Välj butik för lagerstatus › 2kr. Les tester og omtaler før du kjøper. De PH-balanserade ämnena innehåller även ett vattenmjukningsmedel som ger en fläckfri och mycket högglansig yta.


Skal prøve Meguiars , ser flere har anbefalt den også, vil heller kjøpe i butikk enn å bestille på nett. Kan godt være jeg prøver Sonax superwash også, får se om. Polerte med Meguiars Cleaner Wax og Turtle påføringssvamper. Meguiars ´nyeste såpe i Ultimate-serien går under navnet WashWax. Denne er litt drøyere enn sin storebror NXT, så prisen per bøtte blir nesten lik.


En velskummende såpe som tar møkka effektivt og etterlater et fint resultat i første omgang. Etter en ukes tid oppleves resulatet som forstatt meget bra. Köp det gula schampot hos bilvårdsgrossisten tycker jag.


Meguiars bilshampo

Passa på att köpa lite meguiars polish och vax också. Jeg fikk muligheten til å teste begge på en bil uten noen som helst form for lsp igjen. Det er heller ikke antydning til at vannet pærler seg heller. Glans messig er det over hode ingen synlig forskjell. Om det er det som i utgangspunktet skulle vært poenget med såpen, vet jeg ikke.


Jeg har både wash and wax og nxt såpen fra meguiars.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg