mandag 27. august 2018

Finsparkel jotun

En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater. Jotun gipsplatesparkel fin. Benyttes til skjøt- og. Denne gipsplatesparkelen er en kombinasjonssparkel som kan brukes både til strimling og sluttsparkling. Til innendørs bruk i tørre rom.


Finsparkel jotun

Dette er en sparkel som fyller godt. Mediumsparkel inneholder alt for lite lim til å bruke som limsparkel til papirremse. Kan også benyttes til sparkling av puss og betong. Den tørker raskt og er enkel å slipe.


Har selv vært med på å rehabilitere en hel etasje av enebolig som var remset opp med mediumsparkel. Det gir en smidig og fin sparkel som gjerne kan brukes på større arbeider også. Jeg bruker gipsplatesparkel (den grønne boksa fra jotun ) i alle skjøter, fungerer greit det. Finsparkel limer strimmelen best. JOTUN SPARKEL GIPSPL FIN 3L.


Skjøten blir på den måten den sterkeste delen på veggen. Deretter gjør man resten av sparklejobben med medium platesparkel som fyller bedre men gir enn mer enn fin nok overflate for maling. Deretter legger man på sparkelmasse to ganger med bred sparkel over remsen. Sparkling med papirremse tilfredsstiller veggens krav til brann- og lydgjennomgang. Sandtypesparkel har igjen andre egenskaper.


Så er det lagt på tynne lag med grovsparkel og et tynt lag med finsparkel. Her finner du bedrifter med tilknytning til Finnøy samt hvilke bransjer de jobber innenfor. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Hos Byggmakker finner du gulvsparkel og avretningsmasse til ditt behov.


Finsparkel jotun

Klok av skade ville jeg brukt finsparkel (våtromssparkel?) ved neste korsvei. Enkel handling på nett - henting i butikk. Hos MAXBO finner du alt du trenger når du skal pusse opp: fug, sparkel, lim og puss.


Et godt tips er å skru av arbeidslampa når du skal bedømme finishen. Kjøp på nett eller i butikk. Lettsparkel for påføring med rull. Jevner underlaget og forenkler arbeidsprosessen. Fermacell Finsparkel er et ferdigblandet universell sparkel for optimal l behandling av vegg og takflater innendørs.


Basic Lett Håndsparkel er en vannbasert finkornet håndsparkel. Bruksområde Passer til bredsparkling og reparasjoner i tynne lag på vanlige vegg- og takflater i. Les tester og omtaler før du kjøper. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. SPARKEL INTERIØR 1L TREVERK OLJE Oljebasert, ekstra sterk sparkel til bruk på dører, lister og annet treverk. Spesielt egnet til sparkling av vinduer og til bruk i. Ingen grunn til å bruke i tørre rom.


Som nevnt over er den også mer grovkornet enn finsparkel. Jeg ville ikke skrudd av arbeidslampa, sett den på skrå så du får lystet inn fra siden (slepelys). Da ser du om resultatet er like bra som du ønsker.


I tillegg tilfredstiller en slik skjøt ikke. Glassfiberstrimler er ifølge malermesteren forbudt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg