mandag 6. august 2018

Digitalt tegnebrett

Vi har tegnebrett med trykkfølsom overflate og trådløs penn. Kreative tegnebrett og CAD. Et tegnebrett tar dine kreative evner til et nytt nivå og lar deg uttrykke deg fritt. Et digitalt tegnebrett er et utmerket hjelpemiddel for deg som jobber med grafikk eller bilderedigering, men kan også brukes til notater eller spontane skisser rett på datamaskinen din.


Vi har også tegnebrett for barn og tegnebrett med innebygd skjerm. Dra produkter hit for å sammenligne.

Vi er databutikken med best kunnskap og engasjement i hele Norge. Du finner oss midt i Oslo sentrum. Hei:) Skal gå til anskaffelse av et digitalt tegnebrett og trenger tilbakemeldinger fra folk som bruker slike i sitt daglige virke;).


Pris er ingen hindring trenger. Nei, jeg bruker ikke digitalt tegnebrett , og har aldri prøvd det heller. Det betyr ikke at det ikke er interessant, men jeg er lite lysten på å bruke penger på noe som jeg kanskje ikke vil like. Sammenlign pris på tegnebrett. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker.

Du kan også samle poeng og motta bonussjekker og benytte deg av. Det kan du gjøre på datamaskinen også, enten du lever av det eller bare har lyst til å skrible litt. Tegnebrett for amatører og proffer. Noen ganger er det godt å ty til penn og papir for å tegne og forklare. Mal og tegn digitalt med et tegnebrett fra Wacom, og få en naturlig overgang fra tradisjonelle pensler og penner.


Dette brettet har størrelse S med tegneoverflate på 152xmm. Det kobles direkte til datamaskinen med den medfølgende Micro-USB-kabelen. La barna være kreative eller bruk den selv som notatbok! Tegneflaten viskes enkelt ut med ett tastetrykk og gjør at du kan starte på nye mesterverk!


Kjøp Digitalt tegnebrett på Kelkoo. Avansert tegnebrett som gir deg nesten ubegrenset frihet i skapingen din og tilbyr en intuitiv og ergonomisk måte å ta ditt kreative digitale arbeid til et helt nytt nivå. Jeg har et lite tegnebrett XP-Pen Artist med 11. For dem som ikke vet hva det er, det er et elektrisk brett som du kobler på dataen, som gjør slik du kan tegne på dataen. Det er ganske gøy å bruke, selv om en ikke er så alt for flink til å tegne.


Photoshop (eller lignende programmer), er ikke særlig gøy eller behagelig. Men, med et digitalt tegnebrett , får man en helt annerledes opplevelse! Det heter Bamboo Fun Pen and Touch Tablet.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg