fredag 17. august 2018

Listverk maxbo

Listverk maxbo

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Vi har det du trenger. Maxbo har alt av listverk. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.


Listverk maxbo

Listverk gjør prosjektet komplett og bidrar til å fremheve rommets særpreg og stil. MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner. Kjøp på nett eller i butikk. Ta kontakt med ditt MAXBO -varehus for full oversikt over vårt utvalg av listverk. Les også: Overgangslister er en praktisk og pen løsning for alle typer overganger på gulv.


Ferdigbehandlet listverk. Jobben blir enklere og resultatet perfekt. Hos MAXBO finner du et utvalg av taklist til overgangen mellom vegg og tak. Karmlist profil CW 1passer sammen med gulvlist profil CW 2og Taklist profil CW 3Velger du denne listserien får du et stilfullt og klassisk uttrykk i ditt interiør og dette er noe av det mest eksklusive som finnes av listverk med sine brede profiler og dimensjoner.


Listverk maxbo

Karmlist CW 1har en retthøvlet side som betyr at den også kan. Karmlist profil CW 1passer sammen med gulvlist profil CW 2og Taklist profil CW 3Velger du denne listserien får du et stilfullt og klassisk uttrykk i ditt interiør. Listverk med brede profilerte dimensjoner gir et eksklusivt uttrykk.


Karmlister fra Moelven vil være med gi fin overgang mellom karm og vegg. Karmlistenen leveres i glatt eller profilert utførelse, de mest anvendte treslag er furu og. Taklisten brukes for å gi en fin overgang mellom tak og vegg.


Den skjuler eventuelle ujevnheter f. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Buede og elegante linjer. Farger som spenner fra det diskrete til det markerte. Gnistrende flott finish og spennende kombinasjonsmuligheter.


Finis representerer noe helt nytt innen listverk , og gjør listene til aktive interiørdetaljer i den moderne boligen. Bak markedets mest elegante lister står den anerkjente designeren Hareide Design. Listverk tillater deg å sette karakter på tak og vegger, fremheve stil og høyde, leke med lys i tillegg til å løse praktiske utfordringer. Ramme det inn med en bred og dekorativ list! Lister er kronen på verket, og gjør rommet komplett og elegant.


Listverk maxbo

Disse rabatteres med og det vil i tillegg bli rabatter på. Stiltre har i samarbeid med bygningsvernkonsulent Jo Sellæg utarbeidet serier med listverk innenfor forskjellige stilarter i norsk byggetradisjon. Innenfor stilartene rokokko, klassisk, sveitser, jugend og nyfunkis vil du finne produkter som passer til hverandre.


I tillegg tegner hun kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg