tirsdag 7. august 2018

Farge soverom 2017

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet. Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge.


Farge soverom 2017

Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom. Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger , som for eksempel rødt. Jeg synes fargen er fantastisk, aller mest fordi den er så skiftende i ulike typer lys.


I dagslys er den tydelig blå, i skyggen er den mer grå, sier Per Nimer, nordisk designsjef i Nordsjö. MÅNEDENS INSTAGRAMMER elsker også farger som skifter med lyset. Pauls Blue, som har grå-grønne undertoner. Her ser du våre mest populære farger på soverommet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger ’ og prøv vår store fargevelger.


Farge soverom 2017

Her på siden får du også veiledning og how to-guides når du vil friske opp soverommet eller skape en ny stemning av hule, hotell- eleganse, fransk boudoir eller noe helt annet. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Mer enn noensinne er vi opptatt av å gjøre omgivelsene våre personlige. Vi reiser ut i verden enten via nett eller til fots, og samler ideer og impulser som vi tar med tilbake og inn i hjemmene våre.


Personlige atmosfærer skapes ved hjelp av gode farger og ikke minst forskjellige typer glansgrader og effekter. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Selv om du arrangere et soverom i stil med minimalisme eller hi-tech for å være en tren må du stoff aksenter. Det kan være gardiner, puter eller en lys pledd.


Farge soverom 2017

Stilig og original vil se pute, laget i samme stil patchwork eller dekorert med håndlaget broderi. Blått er fargen i vår hverdag. Den finnes på himmelen over oss, på klærne vi bærer og fra og med i år – fargen du maler på vår vegg. Rødt er en spennende farge som vi har sett mer av den siste tiden, spesielt den varme duse rødtonen.


Er du av den modige typen tør du kanskje å male en hel vegg i fargen. Fargen du maler på vår vegg. Unn deg gjerne litt luksus på soverommet. Materialer og stoffer som skaper en herlig behagelig atmosfære. Kontraster i farger og materialer, forskjellige teksturer, som bildet nedenfor.


Hold også soverommet ryddig, og uten for mye dill. Barnesykepleier, helsesøster og søvnterapeut for barn, Karin Naphaug, har skrevet boken Sov Godt. Hun tror folk reagerer ulikt på fargene i soverommet. Det finnes farger man bør unngå.


Som rødt, hvitt og sterke gulfarger. På barnerommet ville jeg valgt beige eller blågrønne farger , sier hun. Soverommet er det rommet vi er tryggest på å bruke farge i. Og andre har lyst til å oppholde seg på soverommet som signaliserer trygghet og romantikk. Ut av alle de fargene vi har gjennomgått og testet har vi funnet frem til tre farger som representerer forskjellige søvnbehov.


Det betyr ikke at andre farger ikke duger på soverommet. Derfor er blått en god farge på soverommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg