torsdag 23. august 2018

Inspirasjon gutterom 8 år

Lenegutten på år skal få seg et nytt rom. Hen er en skikkelig fotballgutt. All fritid brukes til fotball.


Alle friminutt og etter skolen kaster han (merk god oppdraglse) inn jakke og sekk, bytter til fotballsko i superfart og rasker med seg sekken med fotball og drikkeflaske i. Inspirasjon til barnerommet hennes.

Kay Bojesen sangfugel Alfred Eos pendel fra Vita i smoke M 3. Hvit ballong og rosa ballong 5. Kaj Bojesen Elefant 6. Grid kurv ferm living, small 8. Tablo bord fra Normann Copenhagen i hvit 10. INSPIRASJON : GUTTEROM. Takk til alle som har delt inspirerende bilder av kule gutterom ! Enn så lenge deler jeg noen flotte og ikke minst kreative guttrom med dere!

Har du planer om å pusse opp barnerommet? Barnerom inspirasjon 4- år. Her får du inspirasjon og ideer rundt alder 4- år. IKEA – I galleriet for barn i aldersgruppa – år kan du se kombinasjoner av senger, tekstiler, oppbevaringsløsninger og mye mer. Stadig flere blir rammet av astma- og allergiplager, og i Norge får hvert femte barn astma før de fyller år.


Jotun Sens kan skilte med å være den eneste malingen som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Malingen inneholder ingen løsemidler, og avgir ingen skadelig avdamping. Perfekt å male barnerommet me med andre ord. Innred med møbler som gir inspirasjon til å leke Sats på møbler til barnerommet som inviterer til lek, som en høy seng med en hule under eller hyller som barnet lett når opp til uten hjelp. Det er også en super måte å få vist frem de fineste tingene og gir inspirasjon ! Elsker barnet ditt å tegne eller perle?


Vi har tidligere pusset opp jenterommet til vesla, nå er det. Jeg bruker mye nett for å søke inspirasjon. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år. Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små.


En lekesykkel i tre mot grå vegg til inspirasjon.

Da familien flyttet inn i sin nye leilighet, tapte minstemann i huset, Konrad på sju år , slaget om det største rommet. Nå som soverommet på knappe fem kvadratmeter er innredet med blå fargetoner og en hyggelig seng, er Konrad likevel svært fornøyd med sitt huleaktige gutterom. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge.


Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er. Er vel du som har bestemt stort sett frem til nå så ta nå hensyn til gutten og la han utfolde seg litt. Hva så om Star Wars varer bare noen år ? Bortsett fra det ville jeg, i samråd med årigen satset på funksjonalitet.


Har fått noen henvendelser på mail om jeg kan vise noen bilder med ideer til gutterom. Siden jeg nå også jobber med et oppdrag til et slikt rom, tenkte jeg å dele litt inspirasjon fra en stil som kunden ønsker. Jeg synes i alle fall det var flere fine detaljer å snappe opp til et. Kanskje noen av dere kan hente noen tips fra dette.


Et kult gutterom for en litt større gutt. Det er smart med sengen på hemsen som gjør at det er plass til å ha venner på besøk. Tøffe detaljer som bildene på veggen, den dype gråfargen og at det er sprayet Noah ruler på veggen, gjør at Noah helt sikkert syns han har et kult rom, skriver Pia Strømstad i sin beskrivelse av vinnerrommet.


Gjesterommet vårt har kun inneholdt garderoben vår, og ettersom snille pappan min har lagt garderoberom til oss i kjelleren, blir gjesterommet snart tomt. Superfine gutterom dere har fikset:). Deriblant ett rom til en på og en på år #128578; blir nok å hente inspirasjon herfra #128521; hvor.


Vi viser deg hvordan du kan lage et superkult gutterom ! Nå er det blitt midlertidig gutterom for 16-åringen. Glad for at de endelig fikk en plass å henge siden de har ligget bortgjemt i et skap i flere år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg