tirsdag 4. juni 2019

Kähler bellino støvet rosa

Kähler bellino støvet rosa

Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Bellino er designet av Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft og har en feminin form i mange vakre farger som er fine å kombinere med hverandre. Bruk Bellino til smykker, snop eller sminke - Bellino mellomstor boks med lokk passer i alle rom.


Kähler bellino støvet rosa

Magnor Glassverk Boblen frosty love Vase matt rød 120mm. Kähler - Bellino Lågkrukke Støvet Rosa Lille. Farge: støvet rosa Produktbeskrivelse. Kabell vase i porselen fra Kähler.


De kommer i tre størrelser og fås i farverne indigo støvet blå og sart rosa med dekorationer i en mørkere tone i samme farve. Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere. Elegant og nordisk keramik fra Kähler. Find et stort udvalg af Kählers populære produkter her. Persoonlijke klantenservice.


Fantastische aanbiedingen. Den har en god størrelse til en buket, og farven er helt fantastisk. Vasen er enkelt i sin facon, men blomstermønstret som snor sig rundt om vasen er med til at give den et specielt look. Detalje: Størrelse - H19cm Farve - Støvet Rosa Materiale.


Bordlamper er med til at skabe stemning i hjemmet og den kan sagtens bruges i alle rum. Lampen har en Efatning. En enkel og elegant detalje, som vil lyse op i hverdagen. Leveringstiden afhænger af producenten og kan derfor ikke garanteres. Du kan se den forventede leveringstid her på siden.


Kähler bellino støvet rosa

Balustre lampen er designet med håndlavet tone-i-tone stof i en smuk støvet rosa farve, og vil med sin skulpturelle formgivning give dig et spændende og kreativt element til din indretning. De kjente seriene - Hammershøi, Omaggio, Ombria, Ursula, Mellbi og Unico. Vaserne kommer i tre størrelser i farverne indigo, støvet blå og støvet rosa med mat bund og blank dekoration i en mørkere tone i samme farve. De er designet med blik for det organiske og uforudsigelige, og deres florale univers gør dem dekorative, uanset om de står med blomster eller skulpturelt for sig selv. Nordiske høsttoner design Reckweg og Nordentoft.


Denne gangen gjør de det med en helt ny serie med nydelige krukker med lokk. Stil dem sammen i et unikt tableau og fornem naturen på selv de koldeste vinterdage. De passer like fint i vinduskarmen, på reolen eller på skrivebordet.


Kähler bellino støvet rosa

Formspråket fremstår organisk og stramt. Den rosa lampe er stemningsfuld når den er tændt og står som en smuk skulptur når den er slukket. Serien af desigent af Turi Heisselberg og kendetegnes ved de fine marmorudtryk.


Balustre bordlampeSmuk og unik bordlampe fra Kählers nye serie, Balustre. Du er kanskje ikke klar for jul riktig ennå, men det er lov å glede seg. Vi tar sikte på å dekke julens fineste bord med dette nydelige og litt lekne serviset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg