fredag 21. juni 2019

Skygrå fargekode

Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Hvis du har bestemt deg for en varm og lun gråfarge, er det smart å velge gråtoner med hint av rødt eller gult. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Norwegian Colour Senter er et unikt kompetansesenter for farger og fargevalg. Vi har laget flere digitale fargekart som vi håper kan hjelpe deg når du skal velge riktig farge og malingstype til ditt prosjekt. Opprinnelig er de greige fargene tatt frem for å skape et kalkaktig og matt utseende på veggen.


Dette kan du nå oppnå ved å bruke den supermatte LADY Pure. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Bokstaven har ingen annen praktisk betydning for kodeknekkingen, men er likevel viktig å få med om du skal male med en farge som har denne S-en i koden. Samme kode med og uten S kan nemlig bety at fargene er ulike.


Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Sigural 2-komponent epoksy maling til betonggulv. Vil også ha tips til hvilken hvitfarge vi bør velge på taket.


Må være noe som står til alle fargene. Alt må også passe med ferdigmalte dører og vinduer i fargen bomull. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Det var mange år siden hytta sist ble pusset opp.


Se hvor flott en hytte kan bli når den blir malt med en perfekt fargepalett. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Jotaproff - Interiørfarver.


Der er mange smukke, lyse nuancer i vores farvekort, men disse har vi. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.


Etter råd fra min lokale fargehandel,malte jeg veggene på kjøkkenet i skygrå. Jeg syntes denne fargen ble altfor grå,og innimellom nesten med litt grønnskjær. Er dette samme farge som blek sand? Hvertfall samme fargekode. Jeg må male om,og bør finne rett farge denne gangen.


En kritthvit peis, malt med en halvblank lateksmaling, er ikke alltid like pent. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Peisen blir rett og slett for hvit og lyser opp i stuen, og kan nesten se litt syntetisk ut, sier malemester Ole Andreas Klaveness. Derfor anbefaler han å velge en litt mer dempet hvitfarge, gjerne med et snev av grått til peisen.


Det kan virke avskrekkende og skummelt å sette farge på hjemmet sitt. Derfor har vi utviklet et fargekart for å gjøre valgene litt enklere for deg. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg