torsdag 6. juni 2019

Trend mote

Kule sokker til alle anledninger. Glir du inn i mengden? Skill deg ut med stilige sokker! Stilige sokker er en real ice-breaker!


I vår butikk finner du tids- og moteriktige klær til unge damer og voksne.

Vi fører merkene Vero Moda, Only, Vila og Basic. Få daglige oppdaterte nyheter og tips innen mote , trender, shopping, make-up og tilbehør - til hverdags og fest! Norges største moteside. Jeg prøvde på den ene kjolen etter den andre, stramme korsetter, høye hæler, diamenter, fjær, tusenvis av perlebesatte plagg og den mest fantastiske.


Her kjøper du de fineste plakatene Plakater er kanskje den enkleste måten å dekorere hjemmet på, og nå finnes det SÅ mye kult å handle på nett. Moteukene i Skandinavia er forbi og det er ingen tvil om hvilken trend designerne mener kommer til å bli høstens største. Under moteuken i Stockholm, Oslo og København ble det nemlig vist en hel del ruter!


Dette blir de største trendene i året som kommer.

Ruter har regjert en stund i motebildet allerede, men det er ingen grunn til å legge bort mønsteret ennå. Barneklær-konseptet heter Mi Mio og dameklær heter Must. Mote Se de kuleste trendene, beste nettbutikkene, inspirerende it-jentene og smarte stylingtriks! Innen samfunnsvitenskap og statistikk betegner trend hovedretningen i en statistisk tidsrekke, som vedvarer tvers gjennom sykliske eller uregelmessige korttidssvingninger.


Det mener Flügger, som har utviklet fargen Soft Fall som sin Årets Farge for det kommende året. TREND : plagg du bør ha i skapet Med høstens IT-plagg i skapet, kan du mikse og matche og være lekkert kledd for både jobb, fest og fritid. Her har vi funnet frem en billig og en dyrere variant av blazeren, den vatterte jakken, den stripete skjorten, silkeskjerfet og selvfølgelig skinnbuksen! Det var enten rumpetasker i nylon, lær, semsket skinn eller polyester.


Det var en stor trend på 90-tallet og akkurat som den gang, så kommer rumpetasken nå i mange ulike modeller, farger og materialer. Blomsterprint – nok en trend vi ofte ser for våren, men også denne tendensen kommer med en vri. Kjoler med store blomster skal fortsatt kombineres med bukser og da gjerne jeans – som sist vår. Vil du derimot bruke blomstertrenden på en ny måte, så er den polerte bohemen tilbake nå.


Hun var blant annet å se hos Diane Von Furstenberg. Denne sesongen koster både fra den mannlige skulderen igjener relevante. I tillegg til den tradisjonelle for stilen med svart og hvitt skal i mote , milde pastell nyanser og flytende stoffer, som med mannlige kuttelementer sletter linjen mellom mann og kvinne. Fargerike øyenskygger er et varmerke fra 80-tallet.


Trend - et nytt maskulin utseende.

De kommer ikke bare i kjeledresser, men også cargobukser med store lommer som har nok med plass til både mobil og lommebok. Mote er også et psykologisk fenomen som handler om hva som forandrer folks tanker og holdninger og hvordan omgivelsene styrer den kollektive smaken. Mote i seg selv betyr også å skape egne stiler, og hvordan man selv ønsker å gå kledd.


Man skaper sin egen mote ved å kle seg i noe unikt, når du skaper et eget antrekk skaper du automatisk. Vi er med på nye trender, men har også et bra utvalg av vanlig basics og hverdagstøy. Pantone har nettopp kommet ut med trendrapporten som viser hvilke farger som er.


Shop Dameklær med uslåelig passform hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens klær for alle anledninger online. Handle enkelt på ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg