onsdag 26. juni 2019

Nye lilleby ladebekken 1

Ladebekken har et stort utvalg av leiligheter som passer både familien, førstegangskjøperen og senioren som vil ha noe mer lettstelt enn et hus. Du kan velge mellom moderne leiligheter i størrelsen kvm –1kvm. De fleste leilighetene har egen balkong som vender ut mot parkområdene. Det lune og moderne uttrykket er en videreføring fra Ladebekken og som ligger på motsatt side av boligområdet.


Boligen innehar kvaliteter som bl. Dette skaper en fin og helhetlig ramme rundt parken og Konsul Lorcks Hage, med grønne, bilfrie uterom som binder området sammen. Her kan du leve urbant og sentrumsnært,. Det vi har vektlagt i utformingen av Ladebekken er å jobbe videre med de kvaliteter som allerede er lagt for dette nye byområdet. Vårt mål har vært å få blokka til å snakke godt sammen med Ladebekken og rekkehusene i Konsul Lorcks Hage, og bli en naturlig del av den nye hagebyen.


Det nye boligområdet vil være på over 1mål, med mål med parkområder rundt. Arkitekten bak Ladebekken ønsket å bygge husene med en tre fasade. SpareBank 1s lokaler i Søndre. Liten sykkeltur til midtbyen. I parken mellom Ladebekken og Konsul Lorcks Hage leker en guttepjokk i klatrestativene mens faren leser avisen.


Et eldre par har inntatt en av benkene ved siden av med kaffekoppene sine. Bydelen skal være bilfri og det skal bygges ut endel infrastruktur rundt bydelen som kobler sykkelveiene på det øvrige sykkelnettverket som er under utvikling. Skip trial month free. Bli med rundt på nye Oslo lufthavn. Har du glemt kontoen din?


Live fra Ladebekken 1. Leiligheten ligger på hjørne, i høyden av tårnet på bygget. This website uses cookies to improve your experience. Woodify har levert Brannpanel og Woodify Natur i varmebehandlet furu (thermo D) til Ladebekken 1. Maskinparken og Ladebekken vokser fram! Lilleby sendte direkte. Utsikt fra Ladebekken 1. Og nå holder folk på å flytte inn i leilighetene sine!


Detaljregulering av Strandveien 7 Lade allé og 9B, Ladebekken og 1 offentlig ettersyn Planbeskrivelse Dato for siste revisjon av planbeskrivelsen : 9. Tentativt gledelige nyheter. Bergs maskinhall får stå, og skal kanskje bli barnehage. Opparbeidelse av veiene Lade allé og Ladebekken er rekkefølgekrav i planen. Den historiske lindealléen i Lade allé skal kompletteres som en del av utbyggingen. Sameiet Ladebekken Vedtatt ved seksjoneringen i medhold av lov om eierseksjoner 23.


Det handler om å ha muligheten til å bruke tiden på det-du-vil-ting og ikke må-g jøre-ting. Trondheim kommune med påstående bygninger. Saken skal behandles i bygningsrådet tirsdag.


Det er sendt inn to forslag, der utnyttelsesgraden er den samme. Men alternativ er det mest kontroversielle med to høyhus (og etasjer) og tre åtte etasjes punkthus i nord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg