mandag 24. juni 2019

Oslo design fair billetter

Bestill flyreiser på nett. Se lavpris-, direkte- og internasjonale flyreiser nå! Søk flybilletter fra 9reisesider.


Sett av dager og opplev flere hundre utstillere samlet på ett ste designutstillinger, aktuelle seminarer og fagprogram. Har du fått billettkode fra en av våre utstillere, kan du registrere deg gratis via linken nedenfor.

Besides this we can give you a lot of ideas and inspiration with a stronger and more complete program than before, as well as our inspiration- and experience. Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken. Hall C åpen for publikum lørdag 1. Pål Bråtelund venyou.


Sett av dager og opplev flere hundre utstillere samlet på ett ste designutstillinger, aktuelle seminarer og fagprogram. Har du fått invitasjonskort med billettkode fra en av våre utstillere, kan du registrere deg gratis via linken nedenfor.

KJØP BILLETT PROGRAM FOR BESØKENDE Åpningstider Utstillerliste FOR UTSTILLERE FOR PRESSE KONTAKT. Selger billetter til publikumsdagen på oslo design fair 1. Du kan kjøpe elektronisk billett før du kommer og komme fortere gjennom inngangen, eller du kan kjøpe billett. Interiør, planløsning og design er viktige elementer for å skape ønsket atmosfære og er med på å påvirke gjesters totalinntrykk. På SMAK får du inspirasjon til.


Find our Lowest Possible Price! Foruten spennende tendensutstillinger, inspirasjonsområder og et sterkt faglig program, kan du møte store møbelprodusenter som tradition, Fredericia, HAY, by Lassen og Normann Copenhagen. Vi gjør oppmerksom på at direkte kjøp fra stands ikke er tillatt. Deler på denne siden.


Norges største innkjøpsmesse og viktigste møteplass for design - og interiørbransjen. Les mer og kjøp billett her. Dua Lipa - Oslo Spektrum. Vi i Urmaker Bjerke gleder oss til å se deg på Oslo Watch Fair , og kan garantere at alle som lar seg fascinere av håndverk og design fra øverste hylle ikke kommer til å dra skuffet hjem. Temaet for neste messe er Moment!


På norsk betyr moment et viktig øyeblikk. På engelsk, et øyeblikk i tid.

Vi står ved et skille hvor hurtig teknologisk. Vi åpner dørene til hall C og glassgaten for publikum lørdag 1. Er du interessert i design og interiør er det bare å kjøpe billett og sette av. Reiselivsmessen Oslo flytter inn til sentrum og Clarion The Hub 4. Det gir meg en ekstra god følelse å kunne sette meg ned i utemøblene mine produsert av havplast når jeg skal nyte søndagsfrokosten min på balkongen. Tenk at møblene mine faktisk bidrar til å hindre forurensning av verdenshavene, hurra for nytenkning!


Oslo Design Fair har som mål å bli en gjennomgående bærekraftig messe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg