tirsdag 11. juni 2019

Soyalys

Chakra lys i glassbeholder Honning og Sedertre. Tilbud NOK 25Førpris: NOK 29Rabatt- inkl. Duftlys jordbær, stk. Soyavoks til lysstøping. Lag fakturaer gratis. Så lett kan det gjøres.


Soyalys

Med Conta blir det null stress å følge opp fakturaene, og du kan fokusere på det du egentlig skal gjøre. Vår nye ECO-voks er laget av soya. Dette påvirker ikke regnskogen, og ingen utnyttes for å dyrke den. Mannen bak, Michael Richards, var på jakt etter et lys som sotet mindre og som ikke var avhengig av petroleumsprodukter og bivoks.


Rita King har stor tro på. CITRONELLA Mye stimulerende duft, også på appetitten. Løfter også sinnsstemningen ved utmattelse og nedstemthet. Den fungerer bra ved hodepine og migrene. Antiseptisk for luftveiene.


Støter bort fluer, mygg, lus og flott. Mus liker heller ikke duften. By Ransborg fået testet et sojalys hos DFM (Danmarks nationale måletekniske institut, som hører under DTU), og testen viser, at soyalyset udleder færre partikler end et fyrfadslys af ren stearin.


MESSE TILBUD PÅ SOYALYS ! RABATT på ordinære priser! Vi kan nå levere naturlige soyalys basert på etisk handel. Danskene er det folket i verden som tenner flest lys innendørs - men lysene.


Soyalys

Hyggelys fra danske Åbenlys. Sunde soyalys – fragtfri levering. PureStyles sortiment af soyalys består af neutrale lys i glas og neutrale fyrfadslys fra ÅBENLYS i AArhus.


Desuden forhandler jeg duftlys i glas fra HouseProud i Berlin. Neutrale soyalys er helt uden tilsætningsstoffer og derfor meget allergivenlige. Lysene er CO2-neutrale og 1 vegetabilske. Bæredygtighed og økologi stormer som nævnt frem i madsektoren, og det er vigtigt, at vi er opmærksomme på, hvad vi putter i vores kroppe. Siden er under konstruksjon.


Soyalys

Mens du venter, gir vi deg rabatt på alle produkter. Den er 1 plantebasert og bionedbrytbar. ECO-soya er fra USA og dyrkes uten bruk av ugressmidler og plantevernmidler. Veil pris 24kr Salgspris 24kr Salg.


Duftpinner, 100ml, Natural fragrance diffuser. Velg allergivennlige soyalys. Nå som kveldene blir mørkere og vi nærmer oss jul er det mange som liker å tenne mange stearinlys. Mange av oss tenner gjerne mange lys hver dag.


De fleste stearinlyse som selges er parafinbaserte, og disse frigir mye sot og giftige kjemikalier. Ukko as importerer vakre og miljøvennlige duftlys av soya, såper og leppepomade fra britiske Beefayre. Produktene er laget på gården vår i Brunlanes. SOYALYS HOME Vi har dessverre oppdaget at en del av soyaduftlysene våre ikke lever opp til kravene og standardene våre, ettersom en del av disse lysene avgir mye sot.


Vi tilbyr derfor alle som har kjøpt lysene, muligheten til å levere dem inn igjen og få pengene tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg