mandag 3. juni 2019

Jotun vaskbar maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Rask levering og super service!


Vår mest robuste veggmaling noensinne – enda mattere!

Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere og har en vakrere finish, men er like robust. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Her ser du noen utvalgte LADY farger. En mat (glans 05) og samtidig vaskbar akrylmaling.


Lugter minimalt og er godkendt med Eurofins Indoor Air Comfort Gold.

Kan bruges til indendørs vægge i alle rum (dog ikke til vådzoner i badeværelse og bryggers). En fin maling , hvis man ønsker en mat væg, men ikke helt så mat som LADY Pure Color. Når det gjelder gamle vinyltapeter så river du forsiktig av vinylsjiktet og lar papirsjiktet bli værende igjen på veggen. Skjær bort alle løse rester av tapet og kutt bort utstående ujevnheter. Vanntynnet, dekkgaranti, tørker raskt, vaskbar og slitesterk.


Dette gjelder selv når du maler med lyse farger på mørkt og vanskelig. Matte farger ser ofte penere ut på veggen, og gir bedre kontraster – men dette er i bunn og grunn en smakssak. Skal du male kjøkkenet, bør du derimot velge en vaskbar type maling , som tåler mer slitasje og fuktighet, sier Sven André Pannberg i MAXBO. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Velg fritt mellom silkematt, halvblank og superblank. Halvblank gir overflaten et halvblankt og vakkert utseende som vil fremheve overflaten og detaljene. Jotun Lady og Jotun Proff.


Suveren finish, ekstrem slitestyrke. Vaskbar og Svanemerket. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk.


LADY Wonderwall kan du med fordel vælge til dine vægge i køkkenet. Kjøp på nett eller i butikk.

Her får du en ekstrem vaskbar maling , som kan holde til lidt af hvert. SE ALLE VORES POPULÆRE JOTUN FARVER HER! Velger du maling på baderomsveggen kan du endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Bli inspirert av disse lekre badene.


Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg