fredag 14. juni 2019

Kontor inspirasjon

Kontor inspirasjon

Vi har kontorinnredning til god pris. Kontormøbler til arbeidsplassen. Rask levering - Høy kvalitet! Alltid års garanti! Billige blekkpatroner får du i nettbutikken. Hjemme eller kontorbruk.


Kontor inspirasjon

Begin typing your search term above and press enter to search. Product was successfully added to your shopping cart. Se inspirerende bilder av kontor og finn de rette produktene. DESIGN DITT KONTOR Rå inspirasjon og interiørløsninger til ombygging av kontorer.


Salkes AS’ sider inneholder inspirasjonsbilder og forslag til materialevalg som f. Her har arbeidskroken et noe mer maskulint uttrykk med skrivebord i mørkt treverk og skinnstol i den svært så trendy konjakk-fargen. Vel, dette skal jo ikke handle om mat og det gode liv, men kontor. Det er jo viktig at kontoret ditt ser innbydende og koselig ut. Man bruker jo tross alt endel tid der. Så her har jeg hjulpet til med litt innredningshjelp på et ellers identitetsløst kontor.


IKEA er din spesialist på kontor og arbeidsplass. I tillegg er de blitt testet og godkjent for offentlig bruk, slik at du kan være trygg på at de tåler årevis med lange arbeidsdager. Jeg godkjenner at Kinnarps kan oppbevare og behandle mine personlige data i henhold til gjeldende lov som dokumentert i vår Personvern Policy.


Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Stjel løsningene fra disse ti. Stoler og bord til bra pris.


Finn inspirasjon til å aktivt forebygge rot, tyveri, slitasje og dårlig hygiene. Still krav til omgivelsene – hold orden! Velg form, farge og funksjon.


Skap deg et fargerikt, forsvarlig og plassbesparende miljø for oppbevaring av inne- og yttertøy samt de små og verdifulle ting. For oss er det viktig med et funksjonelt kontor med orden og at alt har sin definerte plass- Kaoskontroll! Et sted som gir inspirasjon.


Kontor inspirasjon

Kanskje det eneste du trenger er at det ser litt hyggelig slik at man faktisk setter seg ned for å jobbe eller kanskje en hobby. På våre nettsider finner du inspirasjon til arealeffektive, åpne og fleksible kontorlandskap. Hent inspirasjon for å velge riktig gulv til hjemmet ditt gjennom rom-for-rom-presentasjonen eller design- og stil-inndelingen. Måten vi innreder kontor på, endrer seg svært raskt og i takt med at ny teknologi gjør det mulig å jobbe overalt. Vi i Kinnarps er spesialister på kontormiljøer og innredningsløsninger for fremtidens kontorer.


En arbeidsplass kan være både på jobben og hjemme, på en kafé og i loungen på et hotell. Alle favoritt magasinene dine digitalt Gå på oppdagelse i populære magasiner på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen med WYPE. Vi utformer løsningsforslag med fargevalg til ditt kontor og møterom.


Helse Med hjelp av våre leverandører tilbyr vi helsemøbler av høy kvalitet og tidsriktig design og utforming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg