fredag 14. juni 2019

Skiholdere vegg

Skiholdere vegg

Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta! Da er det en stor fordel at man kan henge skiene og stavene i taket. Vi selger denne skiholderen for kr 5- Frakt kommer i tillegg.


Skiholdere vegg

Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan benytte skiholderen både på vegg og i taket. I dag er bodene og garasjene mindre og veggplassen er dyrebar. Mira Racks lager plassbesparende og solide skistativ. Med disse blir det enkelt å holde orden på skiutstyret på en vegg i bod eller garasje. Mira Racks skistativ gjør det mulig å hente frem og sette på plass skiutstyr, på en trygg og ryddig måte.


Stativene er enkle i bruk og barnevennlige. Skistativ for montering på vegg som passer like godt på hytta, hjemme og i boden. Denne skiholderen er produsert i ubehandlet gran. Skruer for montering på trevegg følger med.


Utførelsen er i stål med hvit pulverlakkering. Det må brukes skistropper for å oppnå ønsket funksjon. NB Fri frakt gjelder så lenge beholdningen rekker og for forsendelse i Norge (ikke Svalbard).


Kostnad for lagring pr skipar: kr pr langrennspar kr 1pr alpinpar Plass for staver er inkludert Kan festes på vegg eller i tak. Våre skistativ er laget av furu i topp kvalitet. Det er robust og man har muligheten til å male det, slik at det blir visuelt integrert i hus- eller hyttevegg. Skistativet består av deler og festes på vegg med gjennomgående skruer.


På bakgrunn av dine utfylte data, kan det se ut til at dette ikke er en reell hendvendelse. Er dette feil, venligst send oss en vanlig e-post i stedet. Dette stativet kan henges i tak, eller på vegg. Skiutstyret kommer her nærmere veggen og stikker ikke så langt ut. Norges beste utvalg av skiholdere og skistativ.


Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Thule Skiclick -Genialt skifeste.


Skiholdere vegg

Tilbud NOK 57Førpris: NOK 65Rabatt- inkl. Markedets smarteste skiholder. Har du en lang vegg kan du kanskje montere flere på rad på en planke og henge opp denne, med tilhørende planke nederst på veggen som de står på? Det har jeg ikke prøvd selv, men kan sikkert fungere godt.


Finner sikkert en forhandler på nettsidene deres som er i nærheten av deg. Pass på å få med skiene til hele familien på ferie – og det uten å måtte ofre plassen til annen bagasje. Skiholder for opptil fire par ski! Skistativ - Løse deler og tilbehør - Transportutstyr - Bilutstyr - Bil - thansen. Det må ikke kopieres de viste data, og særskilt ikke hele databasen.


Skiholdere vegg

Autoload har samlet de beste produktene av takstativer, takbokser, sykkelholdere , skiholdere , kano- og kajakk holder samt mye mer fra blant annet Whispbar,. Du kan også ringe Tel. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet vårt.


Gå videre hvis dette er greit, eller les mer i de juridiske retningslinjene. Nye åpningstider: Timebestilling!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg