torsdag 27. juni 2019

Uteplass med tak

Veldig gode priser på Tak hos Bygghjemme. På terrassen har denne familien laget en koselig uteplass med tak over som beskyttelse for dårlig vær. Det er noe spesielt med å være ute, men samtidig sitte beskyttet mot vær og vind.


Her nytes stille sommerregn under tak med utsikt mot havet. SE FLERE BILDER fra dette nydelige sommerhuset her! Dersom det legges tak over pergolaen, må man ta hensyn til at konstruksjonen må tåle snølast på vinterstid.

Kon­struksjoner med tak faller som regel inn under søknadspliktige tiltak. Tett vekst med klatreplanter oppå pergolaen kan føre til at snø blir liggende på pergolaen vinterstid. En overbygd terrasse er genial når regnet faller ned. Uteplass med tak og vegger. Start med utgangspunktet ditt.


Hvor stor plass har du å boltre deg på? Har du tak over hodet hvis det skulle regne litt? Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig.


Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen, eller verandaen din flere dager i året.

Med pergola, innglassing, utestue, eller skjerming med screen, kan enhver uteplass bli en drøm! Skap en koselig oase på din uteplass med enten lamelltak og foldetak - og bruk den året rundt! Velg mellom motorisert duktak som har et mykt uttrykk, eller et lamelltak for et litt annet uttrykk på terrassetaket. Uansett hva du velger, vil du få muligheten til å holde grillfest om det regner eller solen skinner med pergola på din uteplass. Med ny innredning, og ikke minst en avtrappet sitteplass nesten hele veien rundt, ble hytta et allsidig, trivelig sted å være.


Tak til utestue, terrasse eller carport. Vi har samlet tips og triks til montering av takplater, så det er lettere å komme igang. Uansett om du skal ha nytt tak på din utestue, et flott takoverbygg til terrassen eller et tak til carporten, kan du finne monteringsveiledninger og videoer på våre monteringssider. Det finnes mange type tak du kan velge.


Men et glasstak til en overdekket terrasse eller utestue? Ja, det er faktisk også en god løsning. Glass er nemlig et fantastisk materiale som ikke forandres av sollys og ikke angripes av alger.


Så i tillegg til å være flott, er et glasstak også praktisk. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Tidligere ble denne tekkemetoden hovedsakelig benyttet på tak , og den ble kalt både flistak og spontak. I dag forbinder folk flest spon og flis med noe helt annet, og treshingel er derfor et mer forklarende navn på disse tradisjonsrike takene.


Bordtak: Dette er et tak der det er brukt impregnerte bord.

Kanskje er det uteplassen som skal ligge der det er best utsikt? Terrassen bør legges slik at det er mye sol der og le for vind. Kanskje skal det være tak over deler av den slik at dere kan sitte ute om det regner, og slik at utemøbler kan stå litt beskyttet. UNIK UTEPLASS : Den store plassen foran hytta gir rom for flere koselige kvelder.


Med tak over uteplassen spiller en regnskur eller to ingen rolle. Bølgeplatene av plast er skrudd fast til de tversgående lektene med skruer med gummipakninger. Til denne konstruksjonen er det også laget glassvegg mot nor ved at åpningen er delt i felt på ca. Konstruksjoner med tak faller som regel inn under søknadspliktige tiltak. Slik bygger du skjermvegg.


En hengekøye er også en god idé for deg med liten uteplass eller veranda, ettersom den lett kan pakkes bort og erstattes med et spisebord når du trenger det. Terrassetak, fleksible tak med glass Terrassetak med fleksible glasstak over terrassen gir mange muligheter. Dette lille huset er en smart vepsefelle. Vår leverandør Weinor ivaretar alle elementer ved fleksible glasstaksystemer. Alle de fleksible glasstakene kan supleres med tilleggsutstyr på et senere tidspunkt.


Vel, svaret er enkelt! Vi har faktisk levert hagestuer til norske forbrukere i år. Systmet gir muligheter til dobbel utnyttelse av allerede bebeygget areal, og åpner for carport, bodplass, uteplass under tak. Glasstak til hagestuer og vinterhager. Våre glasstak med isolasjonsglass forsterker utefølelsen, ditt rum blir åpent, lyst og luftig.


Taket vil også være perfekt for å beskytte lekeplassen til barna fra både sol og regn. Andre igjen bruker terrassetaket over badestampen. Du kan velge å dele året inn i to forskjellige perioder.


Om sommeren kan du bruke terrassetaket som tak over loungeområdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg