onsdag 19. juni 2019

Seterbrun beis

Velg et annet land for dine dokumenter. Velger du Trebitt beis står du fritt til å senere velge en mer dekkende behandling med dekkbeis eller maling. I motsatt tilfelle, kan du ikke velge beis hvis huset først er malt. Tenkt derfor godt gjennom hvilket utseende du er på jakt etter, før du velger utendørs behandling av din nye bolig.


Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?

Da kan TREBITT-produktene. Med beis får du en overflate full av liv og nyanser. Nettopp slik fargene opptrer i naturen og kulturlandskapet.


Tanken bak dette fargekartet er å hjelpe deg å finne de trygge beis -fargene. De som både passer til boligen din, hytta di, omgivelsene og din personlig smak. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende.


Du kan velge mellom en rekke farger som.

I dag er det større behov for å behandle laft enn det var for eldre, originale tømmerhus, som ble bygd med malmfuru, ofte blinket ut for bruk til laftehus flere år i forveien. Beis er anbefalt behandling av laftet tømmervegg, og gir dessuten mange fine og tradisjonsrike fargevalg for tømmer. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.


Har du noen ganger lurt på om hytta du nettopp passerte er ny eller gammel? Det er ikke alltid like lett å se. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Tanja Horntvedt – I samarbeid med Jotuns.


Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis , Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Beis forsterker skjønnheten og unikheten i trevirket, og gir mange spennende fargemuligheter.


Våre standard beisfarger er transparente - her får treet virkelig vist sine unike og visuelle egenskaper. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. Trebitt Oljebeis gir et naturlig vakkert utseende ved at beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.


Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer.

I tillegg slipper du nå å grunne, noe som gjør treverket enda vakrere. Hvorfor blir treverket vakrere uten grunning? Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til.


Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg