onsdag 5. juni 2019

Sommerhytta 2017

Sommerhytta 2017

I ti intense uker har tre familier jobbet med å pusse opp hver sin del av en gammel, nedlagt kolonial. Fra en nedslitt butikk har de skapt hvert sitt sommerparadis, med ba kjøkken, soverom og uteplass. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Ny fasade er på vei opp, og deltagerne har endelig fått vinduer.


Sommerhytta 2017

Sommerhytta går gjennom store forandringer denne uken. Snart kan de nyte utsikten fra stua, men først må de bli ferdig med oppgavene. Se alle episodene her.


Designpappa er en blogg om alle aspekter ved å være snart pappa og utforsker design i mange former - fra interiør og arkitektur, til kulinarisk og dekorativ kunst. Nå er det opp til ekspertene å avgjøre hvem som får en plass i solen og vinner ukens gullhammer. Programmet ble spilt inn i løpet av ti uker i fjor høst, og hyttene befinner seg ved innsjøen Lyseren i Ytre Enebakk i Akershus. Det er Guri Solberg (41) som leder programmet denne sesongen også. Her blir det både interiør og hage, i en liten skala som jeg tror du vil finne både inspirerende og koselig :) Utgangspunktet er et gammelt hus, som deles opp i tre leiligheter med hver sin lille hage.


Sommerhytta 2017

Endelig har dagen kommet når vi skal dra til California. Der skal vi hilse på babyKK i magen til vår fine surrogat Megan. Etter års venting er vi nå endelig. Følg med på TVhver mandag og torsdag i mars og april.


Offisiell beskrivelse fra TV2: Vi er på Solvang kolonihager i Oslo. På få kvadratmeter skal de skape sitt eget sommerparadis. Deltagerne ankommer, klare for å pusse opp sin helt egen sommerhytte.


Her skal tre familier realisere sin hyttedrøm. LYSE FARGER: Innred sommerhytta med en lys fargepalett og interiør i naturmaterialer. Få nye sommerlette vegger og tak på et blunk med ferdigmalte Huntonit Wood Panelbord hvit (på bildet). Her er våre interiørtips til sommerhytta Har du nettopp realisert hyttedrømmen eller trenger du inspirasjon før du setter i gang med oppussingen?


Lyseren Strandpark er et begivenhetsrikt ferieeldorado. Det er dessverre også et sted der du kan oppleve mye vin regn og dårlig vær – du må med andre ord også passe på at det er like koselig inne i hytta som det er ute på terrassen. Dette må du ikke glemme! I ti uker må parene kjempe seg gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.


Sommerhytta 2017

Slik skulle den ferdige urtekassen se ut. Mange velger å male sommerhytta lys, der hvitt er en farge som har vært fremtredende lenge. Det har vært så mye som har skjedd den siste måneden at jeg ikke har greid å henge med på tv.


To siste program går onsdag kl 19. Altså, de jobber x-antall uker for å få i stand en kolonihage-hytte som i realiteten er et slags rekkehus midt på en plass, og risikere å ikke få noen ting igjen for det. Hadde følt meg lurt om jeg hadde meldt meg på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg