onsdag 19. juni 2019

Voksduk rundt bord

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Voksduk rundt bord

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Voksduk - Best pris i Norge! Duk til rundt bord Hva er det egentlig som er så bra med en rund duk? En rund duk kan du bruke til mer enn bare et rundt bord.


Du kan bruke det på et mindre bord i barnerommet – eller hvorfor ikke som matte? En rund voksduk er perfekt å ha som malematte i barnerommet når ungene skal male og vil sitte på gulvet. Alt du trenger av bordtekstiler, duker og spisebrikker til store og små anledninger.


Alle mål oppgis som diameter på duken. Dukene leveres sammenbrettet i. En voksduk har et pvc-belegg på oversiden som gjør duken helt vanntett. Den holder på søl, og er lett å tørke av, samtidig som den beskytter bordplaten.


Vi har også voksduk som metervare, slik at du kan få den kappet i akkurat den lengden du trenger. Hos Kid finner du praktiske voksduker til hverdag og fest. Velg blant mange flotte design og flere størrelser.


Bestill fra vår nettbutikk i dag! Nettbutikk med Norges mest spesialiserte og største tilbud av voksduk i metervare i alle kvaliteter. Først klippe: Ta en kvadratisk voksduk og brett to ganger sånn at du får et nytt, mindre kvadrat. Mål til ønsket radius på rundt duk fra kvadratets sentrum, og marker en halvsirkel enten med snor og blyantstump eller ved å markere avstandspunkter tett i tett. Du klipper langs den heltrukne eller stiplede linja, og vips: en rund duk!


Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne. Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut. Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker. Kjøp med deg nål og tråd hos oss, og sy et lekkert trekk til sykkelsetet av din favorittduk!


Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Hvilket bord er du på jakt etter?


La livet ditt innrede stua. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Helt ny voksduk til rundt bord. Lilla farge med striper. Selges grunnet flytting.


Voksduk rundt bord

Se gjerne mine andre annonser! Her kan du velge mellom flere herlige farger og velkjente. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Spar Kjøps Nyhetsbrev.


Gjennomsiktig voksduk. Bruk duken som vanlig duk – eller som beskyttelse oppå eller under en tekstilduk. Du kan også bruke den til å beskytte et nytt bord , slik at bordet fortsetter å se nytt ut i mange år.


Voksduk rundt bord

Kvaliteten er svært slitesterk og lett å tørke av med en fuktig klut. BufretFerdigtilpasset voksduk med og uten strikk. Checked blå voksduk med strikk 1cm rund.


For dager siden - Norges største utvalg av voksduk og akrylduk i en nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg