tirsdag 25. juni 2019

Utvendig panel

Utvendig panel

Vi har et bredt utvalg utvendig kledning. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset.


Vi leverer gran- og furukledning i et bredt spekter av tradisjonelle og trendy profiler og i mange dimensjoner og ulike behandlinger. Vurder om huset kler stående. Hos Maxbo finner du et bredt utvalg av ulike kledningstyper.


Om oss: Furnes Almenning holder til på Kvilheim, ca. Raskt, enkelt og billig. Kle boligen med dobbelfals eller legg kledning uten fals. Vi kan tilby deg alle med en god kvalitet og til rimelige priser.


Utvendig panel

Skift kledning i dag En god og solid bolig skal også ha kledning utvendig av god kvalitet. Ultimalt er den perfekte måten å spare både tid og penger, samtidig som du sørger for maksimal beskyttelse av ytterveggen. Med Ultimalt trenger du ikke bekymre deg for vær og vind og er beskyttet fra fra råte, sopp og klimapåvirkninger.


Sveitserkledning har en tydelig profilert overflate som gir et herskapelig og staselig uttrykk. Hvorfor ikke kombinere flere stiler? Denne skolen er kledd i overlappende tre- panel dekket av tre-kledning med fals. Resultatet er et fascinerende ytre med dybde og skygger som leker seg på fasaden. Dersom huset ditt har en lang eller uvanlig fasong, bør du vurdere å fremheve den med utvendig kledning.


Utvendig panel

Paroc mineralullpaneler er fabrikerte sandwichelementer hvis styrke skyldes samvirkekrefter mellom utvendig panel og kjernen av steinull. Denne filmen viser hvordan man setter opp utvendig liggende panel : Retning på spikerslag, høyde på lektene, hvor du starter, lekter rundt dør og vindu, lekter utenpå takstolene, vatre lektene, tilpasse høyden på de vertikale lektene, montere vannbrett ved dør og vindu, spikre fast vannbrett. Stiltre holder til i Hostvedt utenfor Kongsberg.


Her har vi både lager og produksjonslokaler. Universalskruens rustbeskyttelse fungerer utmerket ved utvendig montering i ubehandlet virke. Siste fargelag strykes på etter at all panel er på plass.


Dermed dekkes også spiker- og skruehoder. Vi fører også innvendige paneler i alle stilarter. Alle produkter kan leveres behandlet. Ettersom veggen skulle etterisoleres på utvendig side, ble grunnmuren bygd noe ut.


På denne måten ble det opprinnelige nivået mellom vegg og grunnmur beholdt. Da skadene i veggen var utbedret og årsaken til dem kartlagt ble det montert nye spikerslag i samme dimensjon som isolasjonstykkelsen. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Leveres i og liter. Utvendig linoljegrunning fra Wibo. Kan leveres i de fleste farger. Benyttes kun på ubehandlet panel og treverk. Har du spørsmål om produktet?


Slik behandler du utvendig panel Hva slags midler og verktøy gjør bevaring av fasaden enklere? FLOTT PATINA: Hytta er behandlet med jernvitriol, og har i løpet av noen måneder fått en fin jevn gråfarge som står godt til fjellknausen den står på. Vedlikeholdsfri kledning av flammebehandlet malmfuru, saktevoksende gran og Kebony. Brentkledningen kan brukes som ytterkledning, innerkledning og tak. Velg om du ønsker stående eller liggende kledning.


Utvendig panel

For stående kledning kan du med unntak for dobbelfals kombinere to profiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg