torsdag 27. juni 2019

Putetrekk med tekst

Putetrekk med tekst

Velg farge, størrelse, design og personliggjør med eget bilde og tekst! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Denne Pinnen ble oppdaget av Maybel Gjesdal. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. De peneste puter med ditt eget bilde!


Tilpass puteen din nå. I forskjellige størrelser og vakre farger. Lett å lage og god kvalitet. Enkel trykking av putetrekk. Et putevar med trykk passer perfekt til enhver anledning!


Putetrekk med tekst

Det kan være med et dekorativt motiv eller et personlig budskap. Med trykket foto eller et vakkert bilde: Uansett hvilken idé du har, finner den garantert plass på våre putetrekk i forskjellige størrelser. Våre putetrekk i velur minner om speilfløyel og er ekstra myke og fine.


Med et putetrekk i velour kan du få litt mer luksusfølelse i hjemmet, nesten som på et hotell. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær.


Putetrekk med tekst

Hjemmeartikler for enhver smak. Putetrekk - Alltid mange varianter. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Send oss en henvendelse. Husk og skrive hvilket produkt henv.


Leverandører soGlomvik går Herregår Cute N Cool Edelweiss og mange flere. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Et samboerpar skaper et hjem fylt med trygghet og kjærlighet.


Putetrekk med tekst

Her er en armkrok aldri langt unna. For mange er dette en moderne form for ekteskap uten giftering. Tekstil med trykk Vi lager det meste av trykk på de fleste underlag.


VI kan også lage varianter som ikke er oppgitt, bare å sende oss en henvendelse så ordner vi det. Tekst og foto: Ingrid Bergtun Publisert: 4. Her får du oppskriften på putetrekk levert av Ingrid Bergtun, kjent fra Symesterskapet på NRK. Det krever minimalt med forkunnskaper, men du trenger dette: Symaskin og utstyr. En pute du vil trekke om. Vi har et rikelig sortiment med pynteputer.


Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg