fredag 14. juni 2019

Koselig hage

Den billigste boligen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle boliger til salgs fra hundrevis av. Stuen har ny sofa som kan gjøres om til dobbeltseng eller to enkle senger for ekstra soveplasser. Våre lokaler er i underetasjen og 1. Hageinteriør til små og store hager og uteplasser.


Lys opp i sene høstkvelder med hyggelige lykter og innred hagen din akkurat slik du drømmer om.

Du behøver ikke være gartner for å få til en koselig hage. Her består grunnen av san men likevel er det blitt en frodig oase! Gamle vinduer ble koselig drivhus. De gamle vinduene skulle egentlig kastes da Geoffrey Kempton forbarmet seg over dem og tok dem med hjem.


Tenk på belysning og varmekilder som gjør det ekstra koselig å være på uteplassen. Varmelamper, lyslenker, bålfat eller utepeis – planlegg uteplassen som om det var et rom innendørs. Det meste handler om komfort.


Er det hyggelig i hagen , vil du bruke den mye, sier Aarli-Grøndalen.

LES OGSÅ: Terrassevarmer forlenger utesesongen. Hun har også gode hagetips til deg som har liten hage og sliter med å utnytte den. Har du en typisk lang, smal rekkehushage kan denne bli flott hvis den deles på tvers slik at man går gjennom flere rom i hagen. Lag en sti av grus, tråkkheller eller belegningsstein som snor seg gjennom hagen og ned mot det skjermede området.


Det er koselig å samles foran ilden,. Hva du gjør i din hage kan ha utslag for om pinnsvinet klarer seg gjennom vinteren eller ikke. Valget av planter avhenger, generelt, stilen du vil gi til hagen. Mannebru - Innholdsrik og praktisk enebolig i naturskjønt område langs Bøelva. Koselig hage landskapsarbeid - planter bidrar til et godt humør.


Stort nytt funkishus, ingen koselig hage , kun et digert planert steinområde. De som bor der mener hagen er en uoverkommelig oppgave. Hvordan få det intimt, skjermet og grønt?


En hage i hagen blir designer Kjerstis løsning. Fint bassengområde med to basseng og barnebasseng samt poolbar, gratis solsenger og parasoller. Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å utnytte uteplassen din enda bedre!


Ideer for terrasse, veranda, balkong, vinterhage og mye mer! Det var helt ubeskrivelig å vokse opp i denne hagen , spise solmodne jordbær fra den lille åkeren, gule plommer rett fra treet, nykokte små poteter med smør på, og se på når hun tok inn Georgine-knollene til oppbevaring om høsten.

Ja, det er koselig med peis ute! En utepeis gir ikke like mange matlagingsmuligheter som en bålpanne, men det finnes fine grillrister slik at du enkelt kan grille pølser – eller en saftig biff, for eksempel. Visste du at Obs Bygg alltid skal være billigst og best på pris?


Les mer om prisløftet her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg