torsdag 13. juni 2019

Planter for bedre inneklima

Planter for bedre inneklima

Shop the styles that match you. Get started with FoR. Høst og vinter står for døren, og når vi fyrer mye, blir det ofte dårligere luft innendørs.


Planter for bedre inneklima

Men med grønne planter kan inneklimaet faktisk bli bedre. Visste du at grønne planter kan øke luftfuktigheten med så mye som prosent? En grønn vinduskarm kan også påvirke hvordan du føler deg. Se hvordan grønne planter har evnen til å gi oss et bedre inneklima og samtidig øke vår psykiske velvære. Les også: Inneklima - en oversikt.


Misforståelse om grønne planter. Naturlig ventilasjon fungerer langt bedre enn grønne inneplanter når man ønsker å ha et godt innemiljø hjemme eller på kontoret, skriver forskerne i en nyhetsmelding 2. Mennesker som oppholder seg i rom med planter sier at de føler seg bedre både fysisk og psykisk. Forskning viser også at med inneplanter får du økt kreativitet og fokus, er mindre forkjølet og om ikke det er nok, er det mindre bakterier og mindre støv.


Planter for bedre inneklima

Velger du imidlertid riktige planter kan de også bidra til bedre inneluft og helse – i tillegg til å se pene ut. Da sier det seg selv at vi får bedre luft å puste i, noe som gjør hjemmet til et bedre sted å være. Plantene omdanner COtil oksygen, og vil på den måten bidra til at luften blir friskere. Bedre inneklima og arbeidsmiljø. Alle planter bidrar til å fjerne COfra luften og tilfører Oksygen, men noen planter , de såkalte superplantene er i tillegg til å være dekorative også behjelpelige med å fjerne farlige giftstoffer fra bl.


Er kontorlokalene nylig pusse opp vil anskaffelse av disse. Det vises til at innemiljøet i noen klasserom oppleves bedre etter at det er brukt planter der. Aglaonema Denne planten jobber bedre dess lenger den får stå. På engelsk kalles den for Chinese evergreen og navnet brukes på flere av artene innenfor gruppen Aglaonema.


På norsk går den under navnet sølvaglaonema, men lyder også bare navnet aglaonema. Giftig plante med irriterende plantesaft. De kan nemlig gi oss et bedre inneklima og rense luften vår. Valg av grønnplanter Når man skal velge ut grønne planter er det viktig å velge planter som vil trives med den plasseringen de får. Du vet kanskje at planter er bra for helsen?


Eller ca 2-planter i et rom på ca m2. Hvor mange planter er nødvendig? Bladene må innimellom tørkes av for støv for å kunne fungere effektivt som luftrensere.


Det er imidlertid ikke skadelig med flere! Kjøp inn grønne planter. For det første skaper det en langt mer trivelig atmosfære. Jeg vet i alle fall at jeg ikke hadde trives uten å kunne fylle opp med planter , blomster og grønt rundt meg.


Ute om sommeren er det mye grønt, men minst like viktig er det å ha grønne planter inne når det er grått og mørkt. I tillegg til at alle grønne planter fjerner karbondioksid og frigir oksygen, er det også noen planter som fjerner mange av de vanligste skadelige giftstoffene vi omgir oss med i hverdagen. Begge er strålende fornøyd med samarbeidet i Norden. Bladene renser luften effektivt og vil derfor bidra til bedre inneklima. Har du grønne fingre, kan du faktisk dyrke din egen friske luft!


Grønnere = bedre inneklima. Med frø fra en fredslilje vil du kunne gro din egen plante som renser luften hjemme for deg. Planter kan forbedre innklimaet i hjemmet ditt. Planten passer inn i de fleste hjem og er enkel å stelle.


Orkidéer og bjørkefiken er noen av de mest populære plantene som bidrar til et bedre inneklima.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg