onsdag 5. juni 2019

Markiser bohus

Markiser i høy kvalitet! Over år med fornøyde kunder. Sammenlign pris med oss! Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute.


Se våre størrelser og finn en markise etter dine behov. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold.

Velg blant alle våre gardiner her. Behov for sol- eller vindskjerming? Vi har et stort utvalg av markiser , og du finner garantert en etter din egen smak på våre nettsider. Hos oss kan du velge med eller uten motor, med eller uten sol og vindvakt og en kombinasjon med både motor, sol og vindvakt.


FÅ BEST PRIS på markiser og mye mer hos Obs Bygg! Les mer om prisløftet vårt her. Vær nøye med forarbeidet. Videre må du se etter om det er to eller tre monteringsbeslag, og ta utgangspunkt i bredden på markisen og avstanden mellom veggfestene når du skal måle opp på veggen.


Trenger du ny markise?

Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her! En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Plisségardiner er moderne solskjerming som gir behagelig og mykt lys. De beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren.


Se våre priser på markiser i nettbutikk - det tar sekunder. Legg til postkode for pris levert hjem på døra. Vi sender dukprøver gratis. Beskytte både terrasse og vinduer mot solen med svenskproduserte kvalitetsmarkiser.


Nå gir vi deg rabatt på alle markiser ! Finnes i flere farger og størrelser. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer.


Vi leverer solskjerming av topp kvalitet i Drammen. Villamarkisen AS produserer våre markiser og markiseduker selv på egen fabrikk. Alle våre markisemodeller er av beste kvalitet innenfor de aktuelle segmenter!


Vi har en stor mengde forskjellige modeller i sortimentet – og produserer kvalitetsmarkiser med de egenskaper som passer den enkelte kundes behov og økonomiske rammer.

Vi tilbyr markiser med ulike overflate behandlinger på stativene. Elokserte flater (sølvgrå) for lang levetid og lakkerte for de som foretrekker det. Miljøelementer er mindre synlig på elokserte flater.


Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir.


De fleste produktene produseres i Norge fra meget anerkjente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg