torsdag 6. juni 2019

Kahler lyshus ute

Kahler lyshus ute

Nordens beste sortiment av Kähler online. Kähler Urbania er serien med Kähler lyshus som har vokst i populæritet de siste årene. Lysskinnet gjennom du små vinduene skaper et stemningsfylt lys.


Urbania lyshus Townhouse står fint alene eller kan kombines med andre Kähler hus. Designet av Mette Bache og Barbara Bendix Becker. De har et moderne uttrykk men har samtidig noe trygt og kjent over seg.


Urbania-lyshusene er enkle men likevel veldig dekorative. Dette høye, sylinderformede lyshuset, Tårn, er inspirert av de mange unike bygningene som har skutt opp i storbyene de siste årene. Skap vakre og stemningsfulle lyssilhuetter med de små håndskårne vinduene i varierende størrelser og med flere Urbania- lyshus satt sammen.


Han begynner å eksperimentere med former og glasurer og trekker så til flere kjente kunstnere til verkstedet. Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Kähler har skapt en juleserie, som er særdeles enkel og vakker å ha stående i enhver bolig ved juletid.


Tenn opp en mørk kveld og se det flotte, ulike lyset fra hvert enkelt lyshus. Vær først ute med det nye Meld deg på nyhetsbrev. Alltid 3dagers angrerett. Gratis levering ved kjøp over 5kr. Autoriseret verksted.


De populære lyshusene, Urbania fra Kahler , er nemlig produsert i stor versjon. Med sitt enkle og poetiske formspråk er disse lyshusene fine stemningsskapere. De er i tillegg frostsikre og kan derfor brukes ute på feks trappen. De små husene finner du i nettbutikken.


Lyshusene ankommer butikk medio oktober. Samler du på lyshusene fra Kahler ? Hammershøi jul - Kähler. Det er dekorert av kunstneren Rikke. Vi hos glassoginterior.


Kahler lyshus ute

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vinduene er skåret ut for hånd og lyslykten har takvindu og små rom som gir den et spennende uttrykk. Urbania-serien består af en hel familie af forskellige huse.


Kurvstoler Ute kunne innredet grad i samsvar med ofte smak din eier. Designstjerner har bestilt inn noen som du kan forhåndsbestille her nå. Betaler du med Klarna fakturaløsning blir du ikke fakturert før vi sender lyshuset, og fakturaen er helt uten gebyrer.


Kahler lyshus ute

Urbania-husene er inspirert av tradisjonelle juledekorasjoner og et enkelt, men poetisk formspråk som gjør dem vakre i det moderne hjem. Profile von Personen mit dem Namen Ute Kahler anzeigen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg