mandag 17. juni 2019

Tørkestativ inne

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo!


To utbrettbare vinger gir plass til tørking av mer tøy.

Enkel å legge sammen for å spare plass. Tørkekapasitet: meter. Står også stødig på ujevne gulv, siden føttene kan justeres.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet.

Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Hvis du ikke har hage, eller hvis det regner for mye den dagen du vasker klær, er det mange smarte tørkestativ til innendørs bruk. Gulvstativ Du kan alltids velge de klassiske tørkestativene, enten med eller uten vinger, men hvis du har liten plass, er det andre muligheter.


Høstnyheter i heltre eik. Vi har fått inn et utvalg nydelige eikeprodukter fra Andersen Furniture i Danmark. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Bare en vanlig klesvask inneholder 2-liter vann dersom den ikke er godt sentrifugert.


Dette sammen kan føre til et dårlig inneklima i boligen. Finn de beste prisene på nettet. Ser du etter tørkestativ ? Her finner du tørkestativ til vegg og ute av merker som Leifheit og Rörets.


Stabil aluminiumsprofil med m tørkesnor.

Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Maks belastning kg. Kan brukes både innen - og utendørs. Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen.


Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Legg til Kjøp og Hent. Menuetts tørkestativ kan roteres 360°, noe som gjør arbeidet lettere når man skal henge opp mye klær. Kan slås ned for å frigjøre plass når det ikke er i bruk. De som stod inne i disse gamle og litt overgrodde hagene der gjerne en bestemor kom ut på trammen med en kurv klesvask og ei bøtte med klyper.


Praktisk gulvstativ med stor kapasitet (meter tørkeplass), som tar lite plass. Men hvor skal man ha det? Kanskje er du heldig og har et eget vaskerom med tørkeplass, men mange vil nok kjenne seg igjen i det evige tørkestativet i gangen, badet, soverommet eller stuen. Kjøpte denne pga av kvalitet og sikkerhet. Laget av god materiale og solide bein.


Holder tøy på plass og er ikke bøyelig tråder som billige tørke stativer på markedet. Jo tettere klesvasken henger, jo lenger tid tar det før det blir tørt. Dette klassiske tørkestativet kan justeres i to høyder, og er den ikke i bruk kan den legges flat for lagring.


Sammenleggbart tørkestativ i tre Denne hundre år gamle løsningen til tørking og av lufting klær er like populær i dag som den gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg