tirsdag 25. juni 2019

Matboks ugle

Matboks ugle

Finn matboks i vårt brede sortiment av populært friluftsutstyr og tilbehør. Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss. Gratis frakt fra 6kr. Kjøp matboks hos Outnorth. Vår bestselger til skolestart.


Hold maten kjølig hele dagen! God romslighet i matboksen gjør at det er plass til alle pannekaker, rundstykker, frukter og alle andre godsaker som er fint å ha med seg på utflukten. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.


Finn din favoritt og gled deg til lunsj! Innebygget kjøleelement i lokket. Fersk lunsj hver dag. En praktisk matboks med et fint dyremotiv og et stort rom for mat og andre godsaker.


Matboks ugle

Kvaliteten er tipptopp, uten snuskete. En fin matboks kan friske opp lunsjen til både store og små. Hvordan er boksene å åpne for barn? Vi har jobbet mye med åpningsmekanismen.


Traktoren og elefanten er smalest på midten og derfor enklest å åpne for små barnehender - boksene er gode å gripe i og enkle å åpne. Alle typene (traktor, ugle og elefant) er enklest å åpne når det er mat (og dermed vekt) i boksene. Meld deg inn i Norli-klubben. Herlig matboks fra BLAFRE!


Matboks ugle

Blafre Liten matboks - Ugle Kan brukes som en liten matboks , til knappesamlingen eller til småtteriet du ikke vet hvor du skal gjøre av. Boksen passer også perfekt oppi Blafres koffertbokser som romdelere. Perfekt om du vil holde f. Matbokser med Disney, Bakugan, Toy Story mm. Lokket åpnes enkelt med hjelp av en spenne på siden. En gummilist i lokket forhindrer lekkasje.


Denne kan tas av ved rengjøring. En søt og romslig matboks fra Blafre med et søtt motiv av en ugle , med et praktisk håndtak på toppen. Blafre matboks gul Ugle – veiledende pris 19-Få fordeler.


Matboks ugle

Bli medlem i dag - helt gratis. Ugleboksen fra Blafre har utvilsomt en av testens fineste design. Til hver matboks inngår også en mindre boks for f. En fargeklatt av en nettbutikk, full av glade og unike produkter fra BLAFRE.


Laget av plast (HDPE) uten BPA og ftalater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg